Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Tazko radit nikka ty ho poznas.Ja keby sa to dialo s tym mojim,hned by som sa s nim porozpravala a ani necakala,ale my sme spolu trochu dlhsie..
no veď hej, no som riadne zvedavá, že ako to dopadne... dúfam, že dobre...
podla mna je to rozumne rozhodnutie pockat este a ak sa nic nezmeni tak potom konat resp.vydiskutovat si to...co sa vlastne deje
sway sukničkár určite nie je... predomnou mal len 2 vzťahy (síce dlhoročné 3r.+4r.) Ale sukničkár určite nie...
sofia.sara áno ja viem, čakanie je to najhoršie, ale ako som písala aj nižšie, som odhodlaná počkať tak max. 4 dni, a keď sa to nezmení, tak to bude riadny pokec...Nechcem sa trápiť, to vieš, že nie... aj keď som na to zvyknutá, lebo v žiadnom vzťahu som nebola šťastná (v podstate len v tomto)...
sway nie nie nebyvame spolu:))...
nikkus no to je to ze najhorši je ten pocit ze nevies co...a hlavne nemozes s tym nic spravit ty ...len sa ho na to priamo opytat ale s tym by som este pockala...predsa ak to nie je nakoniec nic vazne co by smerovalo ku koncu tak zase zbytocn rozduchavat ohen...vyckaj este par dni ak sa situacia nezlepsi tak sa ho pramo opytaj a povedz mu aj svoje pocity ake z toho celeho mas...lebo nema zase vyznam sa takto trapit chapes...
Nikka a on je suknickar?
sway no to by bolo...možno sa ani nechce rozíjsť, len ja si to namýšľam, ale viacmenej všetko tomu nasvedčuje... :(
Sofi a vy spolu byvate? nejak som pozabudla,lebo sa moc casto neukazes:-)
Nikka,ja neviem ,ci sa chce rozist,ale bolo by to svinstvo od neho..
sway no mám... a čo s tým mám robiť? len musím počkať, že čo a jak to bude ďalej... :(
ahoj sway:)
aj ja dufam...vcera som z toho bola nejaka divna...ale dnes uz v poho...