Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sway nie je to star track!nesranduj... :D Takže ty v 17? A prečo si myslíš, že ja skôr?to by ma fakt zaujímalo... :D Ja až v 19... :D hehe... :D
Tak ja tu budem asik "najrychlejsia".Aj ked mam tusaka,ze NIkka este skor.Ja v 17.Hej hej tak ako pisala sofi som to aj ja myslela,proste si iba dohodni stretko a ked povie ok ,kup listky a potom ich vytiahni.Aj ked neviem,co riesis ,ja ked idem do kina,kupujem na mieste alebo pol hodku pred tym cez net.Je to star track!!!
sofia.sara nie, nieje to terminátor... :D to by som v živote nepovedala, že pojdem... :D No asi spravím tak, jak píšeš... A to fakt aj ty v 19? no vaaaaaaau.... :D
nikkus ja by som ti poradila tak listky vobec nespominaj...jednoducho mu povedz ze ste sa davnejsie bavili o tom filme a ci nepojdete zajtra podla toho ucidis najlespie reakciu lebo ak pocies ze uz mas listky tak to uz moze byt tale ze si pomylsi tak uz kupila listky tak teda pojdem..nemusi to tak byt ale moze...inak nie je to terminator?:)))ten film
boze baby ja mam take nervy koli diplomke...vcera sa mi postastilo neulozit co som pisala 5 hodin no mna skoro trafilo...toto je teraz alfa a omega mojho zivota:)))
dari hej je mi to hlavne luto ta operacia...a inak ja som tiez v 19 prvy krat ...tak to sme sa tu zase raz v niecom "zisli":)))
lenže ja chcem zistiť, že či sa bude chcieť stretnúť so mnou len tak, a nie kôli filmu, keď mu poviem, že už mám lístky, že či pôjdeme zajtra, tak určite povie, že dobre, lenže ja chcem vedieť, či sa bude chcieť stretnúť, aj bez ohľadu ne tie lístky....
Darika,pod prispiet do temy "nemozem dat meno pre dieta,ake chcem".Ja mam chut nieco skarede napisat,ale asi sa ovladnem.
Nikka,ja som ti chcela usterit vyhodene peniaze,ak by uz nahodou mal program:-)Alebo vyzisti,ci bude mat v tom case volno bude sa chciet stretnut..
Sway,to som presne nad tym rozmyslala,ze ked si pytam radu,tak na nu cakam odpoveda nie drbanie zo stran ludi,ktorych je vlastne do toho prd.Nemozem sa starat,pokial neporadim.Uz to viem.Nenavidim to ani ja.
Nikka,urob tak ako ti pise Sway.Povedz mu o listkoch a podla toho ako sa zachova,ich kupis.Zbytocne ti bude nosit ich v kabelke,ked on ti moze povedat,ze uz nieco ma,alebo ze si mu mala povedat skor.
sway ja mu chcem povedať, že mám lístky až zajtra, keď budeme spolu vonku, resp. dnes, že mám pre neho niečo a tak...chápeš? A keby sa začal vyhovárať, že on už niečo má a tak... tak fajn... neriešila by som a povedala svoje, aj keby som to nechcela riešiť cez telefon, lenže on sa mi fakt jak keby vyhýbal...
darika a hej,veríme, že si mala sex v 19... veď ja v podstate tiež... :) Ale to mi nikto neverí, takže neriešim... :D
Nikka a aky je to film?:-)Tak mu napis sms,ci pojde s tebou,ze mas listky (aj ked este nebudes mat).
Darika,ja vieeem aj ja sa niekedy rozculujem,ale tiez nemam rada,ked si niekto pyta radu a ostatni tam zacnu moralizovat...a to sa 99% tem takto zvrhne.