Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

No tak ja by som mu dala,keby mne chlap zakazoval,aj ked mne sa paci,ked zena nefajci.Keby moj nefajcil,mala by som inspiraciu,ale takto...Ale tiez viem,ze ked niekde pojdeme,tak sa zmenim na komin.A co?Raz za cas...

sofia.sara

tak to si perfektna:)) to je obrovksy pokrok...jasne ze pojde ja by som tiez chcela uplne prestat ale neviem ci to dokazem kebyze som zavreta len doma tak aj hej ale akonahle idem niekam si sadnut alebo nieco take tak hned zlyham...a este k tomu aj priatel fajci a pritom on chce aby som ja prestala ale on kdeze..:)))

darika

Ja ked som mavala lap top v kuchyni,ta je uplne mimo izieb,tak som tahala jednu od druhej.Kuchyna bola proste na fajcenie a varenie.jedavali sme v izbe.Jedneho dna som sa rozhodla,ze keby nebolo netu,tak by som tolko nefajcila a tak ma napadlo,ze keby som ho zobrala z kuchyne do druhej izby,tam si nezapalim a mozem dobat.Najprv som vzdy pri niecom novom utekala zapalit a odkedy som zarazila fajcenie v dome,tak ma to uz nelaka vobec.Len ta ranna kava.Ale ked to islo z 20 tich na 2 tak to pojde aj na nulu.Verim si.

sofia.sara

pa sway aj tebe pekny vikend:)

no dari ja som tiez taka ze ja ked nemam prilezitost tak vydrzim v poho aj dva tri dni alebo ked bola chora aj dva tyzdne a ani mi to neprislo ze mi to chyba ale akonahle mam moznost tak uz bafkam..

darika

To jasne,ze tu budem.Nie cele doobedia ako teraz,ale budem.Ved co by som robila,ked sa vratim.Ako by som sa vam pozrela do pismen?
A s tym fajcenim to takto ani necitim.Ved ked to byvala kedysi krabicka denne a ja som zacala pomaly znizovat az som sa dostala na tie dve.

sway

Fuha tak to je teda pekne dlha dovolenka:-))Snad sa tento "kruzok" nerozpadne.Tak to si dobra,ze krabicka tyzden,ale ja som musela prestat naraz,lebo to potom bolo tak,ze obcas som memej a potom zase vela a zase som si navykla..

sofia.sara

sway ..no ja sa tiez niekedy az zhrozim aka hrubka sa mi obcas podari...a tiez sa az zahanbim obcas..:)).ale co uz ked clovek pise v rychlosti tak saujde chybicka.:))
dari ty uz o dva tyzdne ides na slovensko?? no to si teda budes musiet najst cas zavitat aj na net:))