Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

nikkus
no ja neviem nejake je to zvlastne s tym tvojim chalanom...nejako sa mi to nepozdava..hlavne to ze v piatok si vsetko vysvetlite a on namiesto toho aby ta "obletoval" v nedelu ked si za nim prisla sa spraval ako decko ale tento krat totalne...a s tym pomenovanim tak ja ti poviem narovinu mne keby toto priatel povedal teda oslovil ma menom byvalky tak by mal teda co zehlit a aj to neviem ci by sa podarilo...nezda sa mi to cele..pocuj nikus mna zaujima vies preco sa vlastne ti dvaja rozisli?? zase je mozne ze to bol len skrat zvyk ze si neuvedomil co hovori...ale aj tak..

sway

Nikka,
a je lepsie sa oduvat a ist do kucvhyne varit fasirky??Keby si sa zapojila do hry ,ver mi,ze by prestali hrat,nudil by sa vzdy 1 z vas,nie len ty a nakoniec by prisiel kamos s napadom robit nieco ine,alebo by isiel domov:-))Ja viem ake to je,ked sa chalani "zazeru" do hry.Moj sa hra debiliny kazdy den neskoro do noci..

čoStým?Nikka

sway, lebo
1)fudbal ma nebaví a priateľ to vie
2)ani to neviem hrať a ani nechcem vedieť
3)lebo je to hra len pre dvoch a oni sa ma ani neopýtali, či si chcem zahrať...
takže asi tak

sway

Ahoj Nikka a preco si sa nezahrala s nimi?:-)
Bon,Ja ta proste nepochopim,sok z "vyprchanej lasky" ako hovori darika podla mna nehrozi ak je to ten "pravy".OK,ja som asi moc prudka povaha,ja by som s niekym nebola,keby som ho nemilovala a on mna.Jednoducho by som uprednostnila kamaratsky vztah.Mozno sa to ani inak neda (bez toho aby laska vyprchala) a preto som tu pisala tu moju uvahu,ze asi bude treba mat viac partnerov za zivot,ze s jednym to asi nepojde.Ale to som ja a ty vies ako to je medzi vami.Mne len pride luto,ked sa mlade baby trapia kvoli tym svojim chlapom,ked su v tom "naj" obdobi.Proste mladost a krasa raz odide a potom sa bude treba zamysliet,ci si ju venovala tomu pravemu..

čoStým?Nikka

ahojte kočky... no vidím, že ste mali celkom fajn víkend, teda až na bon... netráp sa...
a ja ako celkom pohodka, až dokiaľ som neprišla do priateľa včera. mala som takú dobrú náladu, keď som tam prišla... Priateľ mi volal, že aj kamoš ten náš je tam, či mi to nevadí, ja že nie, veď prečo by malo... Keď som tam prišla, tak ochutnali koláčik, čo som piekla, a priateľ chcel vedieť, že ako sa robia fašírky, či mu poviem, bo by chcel spraviť si potom. Tak, že potom mu mám povedať. ok. no problem. A potom začali hrať playstation...fudbal...jak malé detičky...fakt... jedno kolo hrali asi 10 - 15 min. Myslela som si, že si zahrajú jedno kolo a dosť, no oni začali hrať ďalšie a ďalšie... Tak som povedala, že idem do kuchyne a spravím tie fašírky (lebo som sa tam hrozne nudila). Tak som ich spravila, tak rovno aj zemianky, aj šalát taký k tomu... ešte som im to aj priniesla do izby...sa najedli a začali hrať znova... to som už také nervy mala... a aby toho nebolo málo, tak ešte na mňa zavola po mene svojej bývalej...vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau... kamoš sa začal smiať, no mne do smiechu veľmi nebolo...len som mu "podakovala"! Radčej som vzala tie taniere a oddniesla ich do kuchyne a umyla... nemala som tam nervy byť, som si potom sadla do obývačky a pozerala telku s jeho otcom (s ním mám super vzťah)... aspoň som mala s kým pokecať, lebo pre priateľa sombola v tej chvíli len vzduch,mám pocit... Priateľ za mnou prišiel, že čo je, prečo nejdem k nim, ma tam volal, tak som šla, lebo som si myslela, že už prestali hrať,no oni hrali ďalej... Tak som sa postavila, že idem už domov... Priateľ sa ešte spýtal, že či ma má ísť odprevadiť, som mu povedala,že nemusí, nech dohrá hru! ale išiel... sa ma pýtal, že čo mi je...tak som mu povedala, že som si fakt myslela, že budeme spolu, že ten kamoš mi nevadil, ale s ním bol posledné 4 dni, zo mnou už 6 nie, tak som brala jak samozrejmosť, že sa mi bude aj venovať a tak... Tak mi uznal za pravdu,sa ospravedlnil, a že prečo som to skôr nepovedala a tak... No nakoniec som z toho vyšla ja jak hlupaňa. A to o tej bývalej som sa nezmienila, som nestihla, lebo už prišiel vlak...!!! Dočerta... to on ju má ešte stále tak v hlave, či čo? Normálne pochybujem, že ma ľúbi a začínam si myslieť, že je so mnou len preto, lebo chce na ňu zabudnúť,abo čo... ja už neviem... náladu mám úžastnú to fakt... neviem,či to má zmysel...

bon

drika tak to si mala super vikend, ja som sa tiez napchavala, doma sa to inak ani neda, nabalili ma kopu zeleniny a ovocia, dobre domace mnam ::D, a teraz budem tyzden dietovat....., a nahanat zajaciky? tak to mohla byt super sranda :D, musim koncitm utekam do prace, strasne som unavenam, tak som zvedava ako to zvladnem....., pekny zvysok vikendu prajem

darika

No,tak to co som ja dorabala od piatku,nad tym krutili hlavou vsetci traja chlapy.Ja nie,ze som jedla,ja som zrala a zeriem doteraz.Nemozem sa zastavit.Neviem co to je.To ale mam niekedy take dni.Boli sme nahanat zajaciky tu kusok na poli.Je ich tu asi 100,vsade kde sa pozries,tak sme sa prebavili.Ze ich obklucime,ale nem sanca chytit ani jedneho.

bon

ahoj darika, tak ty si to pochopila uplne dokonale, presne si to vsetko vystihla, siesty zmysel ti funguje na plne obratky. nechcem to rozpitvavat je to jeho vec, a jeho starosti a psychicke trapenia, a teraz sme spokojni obaja, aspon zatial, je nam spolu dobre, doplname sa a hotovo, a u mna bola vzdy priorita aby sme boli najlepsi priatelia a az potom milenci....som si ista je teraz robim dobre ze som s nim, potrebuje ma, a zasluzi si niekoho pomoc, lebo je dobry clovek, takych ako on je malo, tak dufam ze sa mi podari mu pomohat tak ako doteraz lebo on pre mna urobil uz vela.....tu chorobu neriesim, verrim ze to bude dobre, on je silny, len aj tvrdohlavy, mamina mi odporucila nejake bilinky a natery, aj ked priatel tomu moc neveri, uvidime, nejako ho do toho nanutim, mamine to pomohlo..... a co sa tyka tej baby hej spravila som dobre, len som to potom tym placom pokaslala, ale nemohla som inak, fakt som nejaka citliva teraz.....darika a ty si ako vikendovala?

darika

Ahojte kamaratky.Teda,sa mi ani nechce verit,ze ste sa takto rozkecali.Ani neviem kde zacat.
Nikka,som rada,ze je to takto a si spokojna.Len aj tak si mysli,ze v nom je trosku viac pretvarky ako si chces pripustit.Bolo mu ta luto,tak vsetko olutoval,ale nieco tam za tie dni bolo a jemu bolo jedno ako sa citis.Tot to moj nazor.Co sa tyka toho sna...Tak ja mam takych snov vela.A nenavidim to prebudzanie,lebo v tych mojich snoch je ten chlap vzdy uplne dokonaly.Ale je to len sen,lebo taky proste neexistuje.Ale viem aj,ze sny su vlastne suzba,strach,radost,bolest,v snoch su priania.Vsetko co clovek preziva sa potom odzrkadli v snoch.A kazdy sen nieco znamena.Aj ten tvoj znamenal.
Bon-ja sa ti vobec necudujem.Milovat a mat rad je sice rozdiel,ale ty aspon nebudes prezivat ten sok ked to milovanie raz pomaly opadne a bude tam uz to mam rad.Tvoj priatel mozno presiel niecim,co ho zablokovalo,alebo mozno bol strasne zalubeny predtym a nedostal sa z toho.S tebou je rad,ma ta rad,je mu s tebou dobre,nenudite sa spolu...Tak naco sa zamyslat nad tym,ze ta nemiluje?Teraz mate vacsie starosti a mozno aj to mu dodava,ze nechce milovat,ma strach.Moc ale uvah,vy sami viete o co ide.Bon,nesmies tomu hlavne ty podlahnut.Hrcka sem,hrcka tam...Len tak si povedz,aby si ho drzala nad.Boze,ako mi ta je luto.Je to strasne zit v strachu z choroby.A co sa tyka tej baby,urobila si super gesto.Tak by som to urobila aj ja.To ona sa zhodila.A poriadne.

bon

teraz riesime uplne ine problemy, ktore su ovela dolezitejsie, a ktorymi netusm ako preskaceme, pretoze neviem ci mam dost sily na to....takze fakt riesit ci ma niekto miluje alebo "len" lubi momentalne pre mna zmysel nema