Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
darika!mas v tom bordel!!:-DDnes uz 2hy krat,co si si pomylila osoby:-D
Ono sa mu to nakoniec vypomstilo,lebo sa mi priznal a ja som chcela od toho nicku heslo.A poviem vam vselico som nasla,ale o tom nejdem pisat:-))Tak ja mam ciste svedomie,som nic nevypisovala...Takze ci ma aspon preklepol a moze byt spokojny,ze niesom ziadna atzet kurvi*ka:-DDD
darika to niee moj ma choru nohu, ale sofiin :DD, iank sofi drzim mu palce nech to dobre dopadne
sway to vazne? tak to ten moj nieje taky....., fakt, nenahnevalo ta to? musim ist, idem umyt chladnicku, rozmrazujem totiz, a na vlak, uz sa tesim, aj ked to bude kratka navsteva , ale aspon nieco...., papa, pekny vikend baby
Ty Sway,a co ty nato?Si vedela,ze ti to on pise?
Nikka,aj ked si tu uz neni,tak drzim palce a pevnu volu,lebo lahko sa radi,aj ked to by som ti ja poradila,ale viem,ze by som to ja nedokazala.vzdy chceme urobit nieco rozumne a nevtierat sa,ale niekedy sa to neda ovladat.ja som to malokedy dokazala si pockat.takze ak to vydrzis,tak sa poklonim pred tebou.Fakt.
Bon,to ked si pisala,ze ste upratovali,to si myslela aj s tou chorou nohou?To ako co si mu dala robit?
sway to vazne??:)) to asi preto ze ste sa takto zoznamili....)) a ty si sa nenahnevala ked si to zistila? mna by to asi trochu rozladilo ze ma preveruje
To je zlate bon:-))Mna si ten moj hned na zaciatku preveril,mi napisal na Azet pod cudzim nickom a volal ma na rande.
ale prosim ta, fakt to nemusis riesit, ani sa lakat, ja som to len preto napisala, ze to bolo to posledne s cim ma vytocil, ale tak uz je dobre, som sa zase zbytocne rozculovala, ja som prilis taka ze sa do vsetkeho a vsetkych staram.....
no tak to je blbe teda ze ta takto odhalit moze, ja zase viem ze ten moj sa tu hrabat nebude, jedine ak by teda nahodu natrafil na tuto temu, hladat cielene nebude, poznam ho, on je strasne zatazeny na sukromie...., aj teraz nasiel penazenku a bolo mu blbe pozriet do nej ci su tam nejake doklady abo nieco podla coho spozname komu patri, tak mi ju doniesol domov, ze sa mam pozriet....
Vie,ze sem chodim,ale uz som blbost spravila,ze hned jak sa zobudim,tak skontrolujem,ze co nove:-))Tak mi hovoril,ze tu mam menej chodit,takze ja myslim,ze si najde,kde kecam a akoze som dost o sebe prezradila tak ma spozna:-D
No mne to vyfucalo z hlavy a jak si napisala,ze stale nema,tak som sa zlakla,ze som zabudla,co som slubila.Nic uz som poslala mail.
to je v pohode, nepisala som to preto....vravel mi ze dnes zavola do jednej roboty co tam voladeky robil, tak uvidi..., ale zatial nechce, ma dve tazke skusky pred sebou tak dost stresuje....a vie uz ze sem chodis? aj tvoju prezyvku? no moj vie ale nedovolil by si smirovat, teda dufam :D