Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Ahojte baby, ale on mi nikdy nepovedal ze ma miluje......, lubi ma, ale to je nieco ine, je to divne, ale polda mna je v tom rozdiel, a fakt to nemozete pochopit, a preto som pisala ze to ani nikdy nikto nepochopi, ja viem co je vo veci, a ja som takto spokojna, zniesol by mi aj miodre z neba keby mohol, poznam ho, viem o co sa jedna, a neriesim to uz, tato kapitola je uz uzavreta davno.....ale dakujem za rady, viem mozno mate pravdu, ale viem ze mam svoju a fakt to niekto nechape, lebo len ja a priatel vieme co je vo veci.....
caute baby
nikkus tak som rada ze sa to vyjasnilo a takto ok..urcite ti spadol kamen zo srdca..
bon
to si ma veru poriadne zaskocila tym ze ta nemiluje a ani nikdy nebude...len absolutne nerozumiem na co ti to potom hovori resp.povedal ked on aj ty viete ze to tak nie je..a naozaj na co potom to celee????
Nikka ver,ze aj ja som ti tu drzala palce:-)Som citala a nemohla som napisat,len som sa stale nenapadne pozerala,ci ste si to uz vysvtelili.Super som rada,ze je to OK.
Bon,co to pises?Ze ta nemiluje?A potom preco si s nim?Zo zvyku,ja som to tu uz asi 100x napisala..Na svete je 6miliard ludi,tak preco si kazit zivot po boku niekoho,kto za to nestoji.Je pekne,ze ta ma rad,tak budte kamarati,ale najdi si niekoho,kto ta bude naozaj milovat.Bude ti lepsie na svete a kazda zena si to zasluzi.
nika priatel ma nemiluje a nikdy ani nebude......, to je na dlhu debatu a pochybujem ze by to niekedy niekto este pochopil, dufam ze sa neurazite, nemyslela som to v zlom....., ma ma rad a to je hlavne, som s nim prave volala, uplne je sklesnuty, znechuteny, neviem co bude, rodina jeho ma problemy, on ich nevie riesit a nevie sa na to ani pozerat, zacina si pripustat rakovinu a jeho strach je fakt objektivny, ach jaaaaj, no som zvedava, mna raz fakt porazi, ak sa nieco serie tak vsetko naraz.....
bon, proste máš teraz len zlé obdobie, to je normálne, ono u každého dôjde hocikedy a potom sme zo všetkého hotové a len by sme plakali... nebuď smutná, priateľ ťa miluje, tak nie je o čom pochybovať...vážne...
dobrú noc kočky, idem off... tak sa majte pekne....
a bon, vážne sa netráp.... úsmev.... :D
nikka tak to som rada ze ti to dobre dopadlo vsetko nakoniec, super.
a ja nemam krizu vo vztahu, ja mam krizu sama v sebe, neviem co mi je, len by som plakala a plakala...., on mi vcera povedal ze ma velmi lubi a ze momentalne je spokojny ze je so mnou a ze ma nema v umysle za nikoho menit, ale ja som uz raz takato, no co spravim,....
ahojte kočky...no vidím, že dnes sa tu veľa nepísalo...
tak najrpv darika...dakujem...fakt si ma šokla, že keby že si doma, tak prídeš za mnou... vau...
som rada, že to tak prežívate so mnou... včera mi priateľ zavolal, ja som sa bála načať tú tému, a rozprávala som sa a s ním len tak tak, aby som mu dala najavo, že sa niečo deje. potom sa ma opýtal, že aký som mala deň a som povedala, že hrozný... no a začala sa debata... sme sa rozprávali o tom, všetko sme si vysvetlili, ja som aj plakala, on to strašne ľutoval, fakt som cítila z jeho hlasu, že ho to strašne mrzí, hovoril, že ho to strašne mrzí a že nevedel, čo prežívam, že prečo som to nepovedala skôr, a mám pocit, že tiež plakal, ale nie som si istá... tak sme sa o tom dobre porozprávali, mne padol kameň zo srdca, že je všetko ok... povedal, že ho mrzí, že som si to o ňom myslela, lebo on by mi to nikdy nespravil...Že ma hrozne ľúbi... Takže je všetko ok... Už viete, prečo ho tak milujem? :D Dnes sme spolu telefonovali 2x, ešte aj budeme, dnes sme spolu neboli, ale to len preto, lebo mne sa nechce chodiť v sobotu nikam... ja si každú sobotu napustím plnú vaňu vody a relaxujem a potom sa mi už nikde nechce ísť... :D
bon to mi je fakt hrozne ľúto, že čo sa stalo...neboj, všetko bude ok... tá kríza vo vzťahoch je asi vo vzduchu... :) a to ona je fakt riadna mrcha, keď to povedala /resp. spravila...
jáj ešte som zabudla vám povedať, že dnes som mala taký čudný sen... som podviedla svojho priateľa... ako som sa iba bozkávala s iným, ale tak vášnivo a bolo to také skutočné... :) Ale nemám výčitky, veď to bol len sen, a ja za to nemôžem, aj keď ráno som sa zobudila s takým príjemným pocitom...jáj... hanbím sa... :D
Ahojte baby, ach jaaaj nika, tak to ti drzim palce a myslim na teba, normalne ta obdivujem ze dokazes vydrzat a neozvat sa mu, ja by som to nezvladla...snad to bude dobre.....
jaaaj baby, ja som mala vcera strasny vecer, zase som sama seba vystresovala, ale som unavena, precitlivena a najradsej by som vsetkym treskla o zem, a skoncovala so vsetkym....., vcera ako sme isli s priatelom domov, tak sme isli k nim, a po ceste sme vo vlaku stretli jeho kamosku, tu ktora ho tak strasne obletuje, tak sme si k nej nesadli, tak som vravela priatelovi ze aby ju zavolal von, ze sa pojdeme prejst, nech nevyzeram pred nou ako furia ze mu ani nedovolim pri nej sediet, tak povedala ze jasne ze rada pojde, volali sme jej ze tak uz ideme a ona ze neide, lebo ze je neskoro, a to bolo 20.00, ze pojde zajtra alebo v nedelu, tak jej priatel hovoril ze ja tam uz nebudem, a ona ze ved nevadi, ma to nasralo, lebo mrcha so mnou nechce istm, ale vo dvojici s nim pojde, tak kruci, ako moze obletovat baba zadaneho chalana?? a este to da okato najavo aj predo mnou? tak ako priatel mi vysvetlil ze na vztah treba dvoch a ze mu mam verit, ale bohuzial neviem ci to dokazem, som sa mu tam normalne rozplakala a plakala som asi 2 hodiny, ja uz neviem co je so mnou, asi potrebujem fakt oddychnut, nevladzem uz nic robit nic riesit, a este k tomu vsetkemu sme priatelovi objavili dalsiu hrcku na ruke, taku istu ako tie dve..., mamina vravela ze kedze to nie je pohyblive, pravdepodobne ho poslu na biopsiu, tak ja len dufam ze aspon po fyzickej stranke bude vsetko vporiadku, jaaaj baby, a teraz ma caka 3 dni v kuse robota, dve poobedia a dve noci a plus este cely dalsi den na nohach, a to chcem ist este na opravak na skusku, a napisat dve prace, no netusim ako to vsetko stihnem, a vobec ale vobec nemam na nic naladu....., mna asi drbne
nikkus,no darika ma pravdu to je omyl ze nas to nezaujima keby to tak bolo tak to tu tak neprezivame s tebou....a bolo by nam to jedno cele....
Nikka,tak ty musis byt pekne mimo,ked uz neveris ani nam.Preco myslis,ze nas to aj tak nezaujima?Co si Pipi?Nikka,keby som bola doma,ver,ze by som sadla do auta a prisla za tebou.Hore hlavu!Dobre bude.