Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Jeziiis ja som sa zabudla spytat na to IBMko,idem hned poslat mail..
Ja sa mam dobre, sa tiez tesim na vikend:-)Priatel poslucha,len sa obavam ,ci nas tu nesmiruje:-))Je teraz chory,tak ma cas..
ahoj sway hej pisala, ale akosi mmi dnes nevysla ta navsteva u kamosky, lebo je kamoska odcestovana, tak sme s priatelom uprattali byt, a mam teraz cas, poobede ideme domov, tak sa tesim :D inak hej momentalne je vsetko ok, pracu sice zatial nema, ale uz sa nad tym ja nezamyslam, ma toho dost do skoly, tak nech sa radsej uci zatial....a ty co? priatel poslucha? :D
Ahoj bon ,si nepisala,ze sa odmlcis,ze mas toho vela?Inak ty sa mas ako s priatelom uz je vsetko ok?
nikka tak ja by som to urcite nevydrzasla.....
Kde ste vsetky?
Nikka aj ja si myslim,ze dobry napad,ale ja by som to nevydrzala sa neozvat:-)
Alebo to bol moj boyfriend,lebo reagoval iba na moje prispevky:-)
ahoj nikka...tak sa neskus ozvat to je ok napad...nechaj to nanho...
dari tak nech sa ta tvoja kamoska odstahuje do ineho mesta ..ked ma prachy hadam to nie je taky problem...a hadam ju nepoznaju vsade:)...
jáj darika, no pekne... :D ja som sa prvá tak bozkávala v 15... no, ty bratrancovi, ale ja bratovi, tiež okolo takého roku jak ty... :D
ináč, už som sa rozhodla, že priateľovi sa neozvem, žiadne kino, žiadne sms...som zvedavá, že či sa ozve on, a že čo a jak...budem informovať, tak páááá... lebo nestihnem vlak... :D
Asi sa zlakol,lebo tu uz neni ako som ja napisala.
A bozkavala som sa v 13 prvy krat.A prvy,komu som ukazala vsetko v 7 rokoch,bol moj bratanec.
bon ja tiež neľutujem... :D to každý v 19? super... Len sway nám to pokazila... :D ne, ne... :D