Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
dik za podporu, fakt... pomáha mi to... som zvedavá, že ako to dopadne, zajtra vás budem informovať... a možno sa mi ani neozve, no fakt neviem, som zvedavá... dakujem, že na mňa myslíte... a viem, že mi nedokážete pomôcť, ale mám aspoň taký pocit, že vás to zaujíma, aj keď viem, že ´to nieje pravda... ale to teraz nie je podstatne... dobrú nocku, pá, už tu dnes neprídem...
Uz som tu.
Nikka,v tomto ti asi ani jedna neporadime.Bud si to musis prezit,kym nebudes uplne vediet na com si,alebo proste buchnut po stole.Len mi nejde do hlavy preco klame aj kamaratovi.Vidis,najprv bol osocovany a teraz pomaha.Nikka,zvladnes,neboj.Keby sa cokolvek stalo.
nikkus drziim palce...len sa netrap...viem lahko sa mi to hovori...uvidis co ako...a porozpravaj sa s nim ...ak ta to ma takto zozierat tak na co cakat...
myslim na teba...potom daj vediet co ako..
zavolal mi ten náš kamoš, hovoril, že akurát ide od neho... A že len tak zahodil, že jak Nika? kedy ste spolu boli naposledy? a on len tak normálne povedal, že pred 4.dňami, ako pohodka úplne... Ževraj ja nemám čas, lebo stále niečo vybavujem... toto keď mi povedal, tak som sa zas rozplakala... vaaaaaaaaauuuuu... ja nemám čas?Ja? čo som sa ho každý deň pýtala, či budeme spolu a tak? No jasné, takže nakoniec som ja navine... Akurát v utorok som nemohla. Ale hej, ja som to pohnojila, ja, čo už 3 dni som od 15,00 doma... veď pohoda... ale ja nemám čas, no to iste... Ten kamoš mi len povedal, že mám sa s ním normálne porozprávať a tak... Ako nikdy som nemala taký kamarátsky vzťah s chalanom nejakým... a je to lepšie jak s holkou, lebo vie povedať aj také to stanovisko, že čo si chlap myslí o takej a takej situácii... hm... približne o hodinu mi zvykol volávať môj priateľ, tak som zvedavá.... kočky držte palce... pls
darika, keby som mala spraviť to, čo cítim, tak hneď teraz idem na prvý vlak/autobus a idem za ním... lenže to spraviť nemôžem... :( cítim v sebe také hrozné napätie, som z toho zúfala, lebo neviem ako ďalej...Ja nikdy o nikoho nebojujem, lebo keby so mnou chcel byť, tak so mnou bude bez toho, aby som za ním ja behala. A keď so mnou byť nechce, tak s tým nespravím nič... Bože, kočky moje... mám vás rada, a som rada, že ste tu, lebo to nemám ani komu poriadne porozprávať, a ani by som to nemohla teraz hovoriť, lebo plač mi to nedovolí... :((((
niika,ja presne viem ako ti teraz je,tiez by som ti povedala vydrzat,ale...Ja ked som bola v tom veku ako vy a aj neskor,ja som to mozno az prehanala,ale vtedy som si vzdy povedala,ze keby som nezabojovala,mozno by som raz lutovala.Co sms-iek som sa ja napisala,navolala,ale nelutujem to.Aj ked som vzdy nedosiahla svoje,ale tak som to vtedy citila a preto nelutujem nicoho.Raz mi jeden chalan povedal,ze nikdy o neho ziadna nebojovala tak ako ja.Sprav proste co myslis,ze je dobre.Nebran sa nicomu.Urob proste co citis a nevycitaj si.
tak to som aj ja zvedava ..normalne to stebou prezivam...:)))
ale ja dufam ze sa ozve ked sa ty neozves..
sofia.sara veď ja mám tiež nutkanie zavolať mu, ale ovládam sa... O čo mu ide? Nechápem... ach jáj... fakt som zvedavá, či večer zavolá.... ???
nikku ....ja by som na tvojom mieste urobila to iste tiez by som sa neozvala...nech aj on vidi ze sa nebudes nonstop len ty ozyvat...teda hlavne teraz ...aspon sa ukaze..podla mna...ja som tiez taky typ ze sa viem zatat aj ked to mnou lomcuje ze by som najradsej zvdvihla telefon ale ked si poviem ze nie tak nie.:)))
no kočky, dalo mi zabrať, kým som si to tu všetko prečítala, to fakt... :D Dakujem, že na mňa myslíte... A Darika, pre tvoju informáciu, ja vstávam o pol 5... :D a nie o 5... jáj, kruté, keď si na to spomeniem... Ináč, priateľ sa celý deň neozval... vau... nebudem sa ani čudovať, keď mi večer nezavolá,to fakt... Ale ja sa neozvem... Som strašne tvrdohlavá, to hej... no... dnes som sa ešte neozvala... volal mi ten kamoš náš spoločný, a som mi hovoril, že jemu dnes volal...vau, takže jemu zavolá a mne nie... to je frajer, čo? Vravel, že s ním je celkom v pohode... mám toho kamoša rada, aj keď spravil,čo spravil... ale vysvetlil mi to všetko, takže asi tak, má to u mňa odpustené... Povedal,že keby sa so mnou rozišiel, tak on by to nechápal, lebo by prišiel o perfektné zlaté dievča... Milé. Jáj, ja som ale tvrdohlavá... mám v sebe také napätie, a celý deň,keď mi zazvoní telefón, rýchlo utekám a pozerám, či to nie je môj priateľ, no nie.... ja sa fakt prvá neozvem... mám svoju hrdosť. A viete čo? ja mám rada svoju tvrdohlavosť, lebo s ňou vždy dosiahnem čo chcem...ale myslím, tak v dobrom, ako viem aj ustúpiť... Jáj, už tu píšem sprostosti... tak zatiaľ sa majte, neviem,či ste tu....