Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Hej chapem ako to myslis,ale ked aj ona ma frajera,tak ty sa bat nemusis:-))Ja uz sa potrebujem iba par jej veci zbavit,snad to do konca tyzdna bude vyriesene a je pokoj..Dufam,lebo zase sme sa cez vikend bavi a priatelmi hovoril,ze aj ked sa rozideme,ze bude chciet zostat v kontakte,ze ho bude zaujimat ako sa mam a co robievam,ze ma bude mat stale rad.Ha ha hned som podotkla,ci aj tu byvalu ma takto rad..no nic:-)

bon

Ahojte baby, nepochopili ste ma asi celkom, viem ze mate pravdu, ani neviem preco som schopna to tolerovat, a viem ze je to hra so slovickami to mas pravdu sofi ale viem ze priatel rozlisuje medzi milovat a lubit, a viem aj preco a viem aj aky vyznam to ma u neho, a viem preco ma nebude milovat, a som s tym vysporiadana, a viem aj komu venujem svoje mlade roky a viem ze to nebudem lutovat, pretoze uz len ked jemu ako jedninemu cloveku pomozem, tak budem spokojna do konca zivota...., kazdy si zasluzi sancu....je to asi nepochopitelne, ale ja som spokojna a stastna, on je spokojny, moji rodicia su spokojni ked vidia ako som sa pri nom zmenila k lepsiemu, takze to ze som sa s nim dala dokopy bolo to najlepsie co som doteraz v zivote spravila...., mozno to casom prejde, a rozideme sa, netusim co bude, zatial si to uzivam takto ako to je, aj ked teraz mame viac starosti ako radosti,.....

sofia.sara

sway no veru aspon liezt nechodi:D aj ked poviem ti za takuto cenu eee to nie nechcem..ked sa mu to stalo sam mi len tak zo srandy povedal ze ja mozem byt rada:)) ze teraz nechodi...ale tak to som nejak vysvetlila ze zase za cenu toho ze on ma problemy je zraneny to nema zmysel..a teraz je obdobie ze som sama s tym nejako vysporiadana..:)) a ozaj sway uz ked sme nacali tuto temu ty ako? vsetko v poho co sa tyka byvalky? uz je klud,:))

sway

Sofi ,tak snad to este chvilku vydrzi oddychovat:-)Aspon nechodi liest z byvalkou:-)Snad sa ta operacia podari a nebude ho to obmedzovat do konca zivota..Ja viem,ze bon najprv povedala,ze ju nikdy milovat nebude a potom rozobrala rozdiel medzi lubit a milovat:-))Nejdem sa jej ani ja do toho miesta,akurat,ze viem,ze je vela vztahov,kde su 2ja spolu uz z inych dovodou ako je laska a mne je akurat luto,ked to tak maju mlade baby,ktore si toho mozu este vela prezit a zazit tu "pravu" lasku:-)

sofia.sara

ano sway ale tam potom bon napisala ze ju "len" lubi tak na to som reagovala....ale kedze oni vedia co a ako tak a my nie tak to nema zmysel rozoberat len som potrebovala som k tomuto vyjadrit..:))
no sway ja tiez neviem ci by som mohla byt s niekym kde by som vedela ze ma nelubi teda nemiluje..ale myslim ze tu to tak celkom nie je...

sofia.sara

ahoj sway...vikend celkom ok..ale za chvilku pojdem za veducim do skoly tak mam stresy co mi povie na pracu...sa normalne bojiiim:))
priatel ide presne o dva tyzdne...bože a uz je z toho nervozny ze on taky aktivny clovek co stale nieco robi sportuje teraz nemoze nic....takze to bude teda toto obdobie a teraz ani ja nemam nanho vela casu tym ze sa stale zabavam s touto pracou,ale vcera bol aspon pozrerat kamosov na futbal tak aspon to..:))

sofia.sara

inak este pre bon
no ja by som zase nehladala prieprastny rozdiel medzi milujem ta a "len" lubi..je to len hra so slovickami..ano uznavam milujem ta znie silnejsie ale nevidim v tom rozdiel ja osobne..to potom ak mne nikto nepovie zrovna to slovicko milujem ta tak ma vlastne nelubi a ma len rad?:)))to je hlupost....ale vy viete co a ako je medzi vami...

sway

Ahoj sofi:-) A ty sa ako mas?Kedy ide priatel na tu operaciu?
A to k Nikke,ja neviem pc hry a chlapi,to je no comment zabudnu na vsetko,ja by som v tom nevidela problem...