Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

dri z toho si nic nerob hlavne ze si mu napisala ze ta to mrzi...vies co ja tiez bez priciny hladam na uplnych malichernostiach niekedy "problemy" teda to ani nie su problemy ale som jednoducho protivna...potom ked sa "vyburim" si uvedomim ze co to vlastne za hluposti riesila a ide sa dalej..a casto poviem potom ospravedlnenie pripadne zmenim hned pristup ked ma kopne ze jak sa to spravam...

sway

Noo!!!ja si ta viem predstavit:-)) Sa chudak ide osprchovat a ty stale svoje..Ja taketo hystericke zachvaty poznam,ale nemavam ich casto.Neviem,co je to vo vzduchu,ja som si vyskakovala,ze ani jarna unava na mna tento rok neprisla a teraz toto.Jak hovoris zakopat sa a po tyzdni vyliezt nabita energiou.

darika

Ja som tu robila v opatrovatelskom dome pri starych ludoch.Tu je to ale ine ako u nas.Je to na urovni.A strasne ma to bavi,lebo ja milujem starych ludi.Je tu jedna firma,co dohadzuje takych ludi na doma.Su ludia,ktori maju starkych doma ale pracuju,tak kym su v praci,maju opatrovatelky.Zrovna tu kusok boli 2 rodiny,tak mi volali z tej firmy,ze si vybrali mna,ale...Idem domov.Vraj sa mam ozvat ked vratim ak by nemali alebo neboli spokojni.

darika

A vam poviem,ze ten vzduch co vy tam,mam aj ja tu.Nic ma nebavi,nic sa mi nechce.Som uplne nemrdom.Najradsej by som sa zakopala a zaspala aspon na tyzden.Na vsetko som podrazdena,nervozna.Vcera prisiel manzel domov,mali prist az v piatok,ale prisli,lebo musel doviezt jedneho domov,co nebola pre neho robota.Tak som skakala jak furia,ze ci nemohol dat vediet,ci si myslel,ze ma tu s niekym vymakne.Isiel hodit sprchu a ja som nemohla prestat a pokracovala dalej,ci sa popozeral do skrin.No,to bola sila.Ani jest som im neurobila.Pritom mi vysvetlil,ze nemal kredit a dozvedel sa to ked skoncili robotu,ze idu domov,tak sa mu neoplatilo utekat kvoli tomu dobijat kredit len aby mi oznamil,ze idu domov.Este aj kvoli tomu som zacala,ci ma problem zastat na 2 minuty na benzinke a nabit si kredit.Co mi to vyhrava?On bol len ticho.Este aj svokor mi hovoril,ze sa nic nestalo.Ja hovorim,ze som mohla aspon jest pripravit,takto nemem nic urobene.Vraj nech si daju suchy rohlik.Manzel mi hovori,ze jemu nevadi,ze ved on si jest urobi sam,ze co sa vlastne stalo.No som ja za krava.Rano vstaval o 4 hod,zase nazad,tak som vstala aspon desiatu a ranajky mu urobit.Hned som isla do postele a ani som sa nepozdravila.Boha,ako ma to stve.Som mu napisala,ze mi je to luto,ze sama neviem co sa mi stalo,ale aj tak je uz neskoro.Ja stale tvrdim,ze treba konat tak,aby som sa potom nemusela omluvat.A teraz toto.2 tyzdne pred odchodom domov.Krava jedna.

darika

Halo.Ahojte.Tak uz som prisla.No,keby som nesla domov teraz,tak som mohla mat pracu,ale mam sa ozvat ked sa vratim.A kde je nasa pypyna?Ahoj.Sledujes nas stale?Asi sa musis nudit teraz ked sa nic konkretne nerozobera.
Sway,ake meno by si dala mne?Lebo si nebola daleko.

sway

Ja presne to iste,cim viac prace tym vacsia unava a vyhovorky,preco to este viac odlozit..dnes tu som do 5tej,ale tak snad este pojdem nakupovat.Mozno mi nieco dvihne naladu:-)

sofia.sara

jooj baby ani mi nevravte o spanku...ja by som teraz iba spala spala a este raz spala...ked mam najviac roboty:))