Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

ahaa....takze mame darikino meno:)ja by som chcela vediet ako sa aj ostatne volate ..ale ja sama pisat tu meno nebudem lebo podla neho plus to co tu vypisujem by som bola uz naozaj odhalena:D

darika

Hej,som krstena s kackom,ale volaju ma tak len rodicia a manzel.Ostatni okolo mna ma volaju prezyvkou,ktoru mam uz asi 15 rokov.To ta co mam na mailovej adrese ale bez toho n na konci,alebo za to n daju a.Nechcem to tu pisat.

sofia.sara

no neviem mozno som to zle pochopila...snazim sa spomenut ako sa pisala moja spoluziacka zo strednej Lenka ale neviem ale inak ju som tiez veru nemusela:)

sofia.sara

dari fakt? no takze si krstena Lena? ale to je take tvrdsie..to keby mna mali vsetci volat ako som krstena tak by to bolo take tvrdee:)a od niektorych ludi by mi to az vadilo:)

sway

Ja som mala hnusnu spoluziacku,tlstu a smradlavu + biflosku Lenku,takze to meno tiez moc nemusim.Ale volali sme ju Lenin ,lebo jej motto bolo "ucit sa, ucit sa a ucit sa"
Ale vsak si si zvykla,nie?Ja som moje meno tiez nemala rada,lebo sa daju z neho skomoleniny porobit.ALe uz by som nemenila:-)

darika

Lenka.Ble.Nenavidim to,lebo ja som vzdy tvrdila,ze oslovovat sa ma ako je clovek krsteny.Michal ma byt Michal a nie Mico.Maria ma byt Maria a nie Maja.Robert byva Robo.A ja nenavidim Lenku.

darika

Ja som bola taka hysterka kedysi,ale uz roky som v klude.Som kedysi aj na zachod za nim vbehla,len aby som hucala a on ma pocul.On na toalete sedel a ja pri otvorenych dverach do neho co sa zmestilo.To je uz ale davno prec.Jooooj,po papuli si nahadzem.

sway

Tak to ti budem drzat palce a snad aj ti starki budu v pohode:-)
Tak kto si ?Lucia ,ci Lenka? Nespehuje nas pypyna,ale sofi!!!