Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

sway neviem ci je hypoterapia aj tam, ja som bola na patronke, tak ju tiez robia v DSS rosa.ja som v zdruzeni na pomoc ludom s mentalnym postihnutim,tak ttam chodim na porady....a prekladat teda z cestiny, tak to sa ti teraz uz ani nedivim ze ti to ide pomaly a ze sa ti do toho neche, to je narocne takto....
nikka ak by som bola tehotna? no nic, vychovala by som svoje dieta.....
nikka vidim ze riesis ten problem ako ja kedysi, vidite mna ste tu sfukli ze mna priatel nemiluje, ze mi to nehovori, a teraz ma nikka ten isty problem, ja som bola len vetj vyhode ze mne aspon neklamal a nemusela som sa sklamat v nom

darika

Sway,ja obdivujem baby,ktore maju nejaky ciel a idu si za nim.Mlada baba a uz ma buducnost zabezpecenu.Teda aspon cosi...Ved to je krasne,nie?Ja som na to nikdy nebola.Ja to len obdivujem.Ja som strasny lenivec.Odrobit si svoje a mat pokoj.Neviem si predstavit taky zivot,ked nie som doma,doma nemaju poriadnu stravu,nemam cas si ani nohy vylozit,pozriet film,sadnut s chlapom a rozpravat.Mam kamaratku zo skoly,zacala podnikat so second hand obchodmi.Ma ich asi 10,a uz aj velkosklad.Fakt ma dost penazi,ale jej syn je mojho syna rovesnik a je jak pampuch.Aj ona.Vypaseni ale strasne.Same fast food,co nema kedy uvarit,len sama pizza a bordel.Ziadne strava.O syna sa jej stara 16 rocna dcera,ktora nema vobec detstvo,lebo dava na neho pozor od jeho 5 rokov.Ona je pre mna asi odstrasujuci pripad,preto by som ja do toho nikdy nesla.Tazko sa da vsetko zlucit dokopy,aby boli vsetci stastni.Dobre,odchadzam.Majte sa.Zajtra sobota,tak ak za neozvete,pekny vykend vam prajem.

sway

Ja v obchodoch nastastie tolko neminam,na handry a takmto ide mimo mna:-))Ale inak ma prekvapila jedna znama,som checkla v obchodnom registri SR a to stena ma teraz mozno 19rokov a uz figuruje jej meno asi v 4roch ockovych firmach a je na nu napisany vklad 10 mil.Tak,ze hmm dobra partia:-D

čoStým?Nikka

jáj kočky... hlava ma bolí, strašne... aj tak čudne mi je - zle... a na obed som si trestku priniesla - už dááávno som ju nejedla, ale sa bojím, že ešte viacej mi bude zle z nej....

darika

Presne,nejdem to rozoberat tu,ale su pripady,ked clovek potrebuje peniaze na operacie,na voziky,na protezy (dobre,nie tie co preplaca piostovna),drahe lieky...Takze nemas peniaze,nemas zdravie.Niekedy je jedno s druhym v kope.
Ja nemam nikdy dost penazi.Ja som riadny mamonar.Mna pustit do obchodov,dat mi 10.tis eur,za chvilu si pridem pytat viac.Za chvilu odchadzam.Ako sa mi tam zase nechce.Je to 50km odtialto.Ale aspon si kupim mikinu,co som vcera nechcela.Manzel mi asi 5x povedal,ze je pekna,ze si ju mam zobrat,ale ja ze nechcem.To ja ale vzdy tak robim.Aj 3x sa musim na tu vec pozriet,kym kupim.Asi som aj drzgros. :-)))

sway

Ved hej,u mna je tiez asi na prvom mieste zdravie to je jasne,tiez niesom nejaka mamonarka:-DAle je velmi zle,ked sa manzelia zacnu hadat,kvoli tomu,ze im to nevychadza.Takze ona ta laska tak trosku s tym suvysi,len ma pobavila ta shelby s vyrokom "chodila som s prachacom".Ozaj by ma zaujimalo,co kto je u vacsiny bab "prachac".