Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

nie, nič ti neušlo... spím, v práci... :D surovo som si zamkla kanceláriu, hlavu na stôl a spím.... občas sa preberiem, že čo a jak a tak... hovorím, že mi je zle...ale už to prechádza, chvalabohu...

bon

nikka to si dobre "vymyslela" nech chlapec vie o co moze prist, on sa spamata, neboj, a ak by nahodou nie, tak ti za to nestoji....

čoStým?Nikka

bon ale on to myslí úprimne, to vidno... no neviem... teraz to už vyťahovať nebudem pri ňom, o tom sme si už dosť povedali, ale budem trochu odmeraná, aby prišiel na to, že ma môže stratiť...

bon

sway aj sofi ma sfukla:D, jedine darika ma obranila :DDa mas pravdu ja som presne taka, a vzdy si stojim za svojim, asi preto ma ma tak malo ludi rado....., ale neriiesim...
nieco robim aj dobrovolne a nieco nie...., ja pracujem v "terene" co maju jenu taku prevadzku, nechcem menovat co konkretne, a tam robim asistentku, za peniaze, ale je to malo platene, ale nerieisim....vyhoda je v tom, ze ma to strasne bavi a vela sa tam naucim, takze vyjdem zo skoly a budem mat kopu praxe a lepsie uplatnenie :D
nikka dristy nepoznam, ja som ich nemusela zatial pocuvat...., ale tak verim ti ze to mas tazke, ale hadam sa rozhodnes spravne,a ja si myslim ze hej, ze si rozumna....

sway

Ahoj bon:-)
joj keby z cestiny,ale DO cestiny:-))To je horsie.A aku ma vyhodu take clenstvo?o com sa radite?Chodis aj "do terenu"?Vsetko dobrovolne?
Hej teba sme sfukli,ze si s niekym,kto ta nemiluje,ale nie vsetci!!to iba ja!! a do Nikky nebudem skakat,ona mi pripada citliva.Ty mi pripadas taka,ze aj keby do teba vsetci hucali,tak si spravis podla seba:-)

čoStým?Nikka

bon no veď hej... on vravel, že vtedy to tak cítil a nevie, čo sa stalo... ale že ja za to nemôžem..., že to niečo v ňom a aké dristy, veď vieš...

sway

No neviem,ci ta holka je dobry priklad na obdiv.Ked akonahle mala 18 ocko na nu drbol podiely vo firmach(asi aby mu vsetko nezobrali,keby sa prislo na nejake podvody)..No nechajme to.Sme sa asi nepochopili,akurat som chcela povedat,ze niektori ludia naozaj patria medzi tych "bohatych" a myslim,ze len velmi malo ludi tu ma predstavu ako naozaj ziju a aky su to ludia...Hlavne,ze chudobna = dobra,skromna a bohaty = zly podvodnik.A vzdy ked sa strhne nejaka tema tak vitazi laka nad peniazmi..No ja si myslim,ze ludia sa nedelia podla toho kolko maju penazi,ale podla toho aky su.