Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

sway estre ma dve skusky a ma prvy rocnik potom uz hotovy. na dialkove ist nechce, tam sa clovek nic nenauci, a on nie je typ, ze je na skole kvoli titulu, on je tam kvoli novym informaciam, jeho to bavi takto, na externom by o to prisiel......,a nedokaze sa biflovat, ma problemy s ucenim tak on sa uci na tyhc hodinach pocuvanim prednaksy.... no a uz sme dokecali, no poviem vam, je to s nim tazke, ale upokojil sa aspon, a povedal mi ze som jedina koho ma, a to ma trocha trapi....., a sway deju sa same skarede veci to mas pravdu, ale deju sa aj popritom aj krasne veci, ale to si nevazime a nevidime ich prave kvoli tym skaredym.....

sway

Ahoj bon,prepac ja som uz isla domov.A dokoncil tento rocnik?Ak hej daju mu v pohode na rok odklad,aj keby si zmyslel az na konci dalsieho roka,ked bude vidiet,ze naozaj neni sanca.Ako pises bolo by ho skoda,ale predsa je dospely a musi z niecoho zit a ked nema podporu od rodiny je to o to horise.Alebo nech prejde na dialkove aj to je moznost.Juuu ako tu tak piseme stale sa deju nejake blbe veci a to sa asi nikdy neskonci:-(

bon

sway nie pracu nehladam, hladala som nieco ine......, ale kde, on je len v prvom rocniku, len teraz zacal studovat, a je jeden z najlepsich z ich skupiny, prave preto by mi to bolo luto a aj jemu, keby skoncil, ma na tu skolu a chape ovela viac ako jeho spoluziaci, aj ked ma problemy s ucenim....., neviem ako sa to poriesi, pracu nech si najde sam, nechcem uz za neho, musi byt viac zodpovedny.....

sway

Ja som myslela,ze to pre nho pracu teraz na nete hladas..drzte sa a uz ma aspon bakalara?nech si da na rok odklad ked tak..

bon

darika je to zlozite, maju to doma komplikovane a ons a na to nevladze pozerat, lenze nemoze to vyriesit, aj ked to mysli dobre, ale takto stiahnu aj jeho, a bude tam kde oni,...., povedala som to hnusne, ale je to tak, ja sa na neho vykaslat nedokazem, neviem co mam robit, ja mu mozem akurat tak dohovorit, nechcem aby tak skoncil, aj ked on svoju rodinu nezaprie, a viem ze chce dobre,ale neviem jaaa, som zmatena, a dakujem sway, ale pracu necham na nom, nech si to poriesi, a aj tak si asi bude hladat pracu na´trvalo a odide zoi skoly, podla mna to tak skonci, nezvladne to takto.....

sway

bon,posli mi ten jeho zivotopis..Ja ho skusim tomu kamaratovi preposlat a mozno budu mat nieco v tom IBM.
:-)ale ja osm rada,ze ste spat.

darika

Tak teraz som nepochopila.Su aj dolezitejsie veci.To ako co je dolezitejsie ako to,ze si potrebujes oddychnut a vypnut?My si cisty mesuge.

bon

ved ja som v posteli, len nespim.....mna to prejde, ako stale, su aj dolezitejsie veci, aj tak mi nic neda spat, musim to poriesit vsetko nejakym sposobom, lebo sa zblaznim.....

darika

A ja somn sa vratila.V meste nieco robia,tak je vsetko zatvorene kvoli elektrike.Nikde nie je.Ako schvalne.
Bon,by som ti na zadok nahadzala.Do postele mas ist a nie hladat robotu na nete.To neutecie.V prvom rade mysli na svoje zdravie.Potom si sadni za pocitac.

bon

dakujem sway, no moj spanok skoncil, jaaaj , mi priatel pisal ze by najradsej zomrel......, ja neviem ako budem zase vsetko riesit, v kuse volaco, idem hladat nieco na nete,zase budem cele poobedie pri pc...., ach boze, preco je tento zivot taky tazky?