Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

on to ma mimo BA?A vy ste na intraku ci spolu byvate,nejak v tom mam chaos.Inak vies ako ot byva,ze je velka kriza uz uz myslis,ze to vsetko strasne blbo dopadne a v tom pride nieco strasne dobre,co ta nakopne a zase sa zacne darit,tak uvidis..Zase tak jak nemoze byt vacne dobre nemoze byt ani vacne zle.A to s tym dietatkom mozno ,len dal ako uvahu,lebo teraz sa mu deju zle veci,tak mysli nato najhorsie.Pozri ja zase s tymto mojim najblizsich 5 rokov tak ci tak mat decko nebudem,lebo ze on po nom este netusi a chce si uzivat,ze neije pripraveny na tolku zodpovednost..Takze to je to iste .ja zas nechcem rodit v 30tke..

bon

no ved on ma taku pracu, co robil obcas aj popri skole, a vychadzaju mu tam teraz v ustrety co sa tyka skusok aj doktorov, len je problem teraz v tom, ze nechce byt viac doma, nikdy tam nechcel byt, ale viem ze po dnesku sa tam uz nevrati.....urcite nie tak ze tam prespi....takze mu bud vybavimena tie dva mesiace intrak,a lebo si zozenie nieco ine...., darika ja mu uz pomaham dost, a fakt nech si s tou pracou poradi sam, nieco musi aj sam, vo vela veciach mu pomaham, a ja tiez nevladzem, am tohjo dost sama so sebou, stojim pri nom a to je hlavne, lubim ho a to vie, ma u mna utocisko a bezpecie, vytvaram mu domov, viac uz nemozem robit, resp. momentalne neviem....dokoca mi dnes povedal ze nechce mat deti, ze ak uz tak si adoptuje, ze sa boji zeby bolo postihnute a to by nezvladol, tak ze bud sa zmierim s tym ze ńebudeme mat vlastne, alebo od neho odidem, to bdue pre mna tazky oriesok este......a asi mate pravdu, ze vsetci si prechadzame v podstate tym istym, len v trocha inych verziach....

darika

Ale ja som myslela presne na to,naco ty.Sama som mala z toho nervy,ale som si vzdy predstavila,kolko sanci z lasky a co vsetko pre lasku,ked som bola zalubena,som dokazala urobit ja.Ja ked sa zalubim,tak nevidim nic.Ja dokazem zanevriet na vsetko a zit len pre toho cloveka.A to je chyba.To,ze mam teraz z veci nervy,je preto,ze vidim,kolko som sa nechala ponizovat a robit so sebou.Preto mi je luto,ked sa niekto chova tak isto,alebo podobne ku niekomu,koho mam rada.Ale zase viem,ze keby som bola ja v tej situacii,urobila by som to iste.Aj ked by som si o niekolko rokov za to dala po papuli.

sway

:-))Hej je to vtipne ako raz skoncime:-))Teraz sme mlade krasne,ale s kopou problemov a na starobu sa to otoci.Ale ty vies celkom fajn poradit,hlavne nikke a tak.Ja uz ked cez vikend pisala,som sem nakukla,ale nechcela som nic pisat,lebo ja by som ho poslala do haja uz davno pra davno a musel by prist na kolenach,keby si teda s jeho uracenim vybral mna:-))Ale to som ja a Nikka ma super vlastnost,ze je trpezliva..

darika

Sway,mas pravdu.Kto povie zvieratam co maju robit,ked nevedia rozpravat?Je to vsetko priroda.Ja tomu sice nerozumiem,ale vsetko co mam za sebou ja,maju aj moji znami.Nie vsetci,ale maju.Rozdiel je mozno len vo veku a v case.Preto si ja niekedy pripadam premudrelo,ked tu pisem,ze to poznam,ale je to tak.Vsak ked si budeme raz s tym Parkinsonom rozlievat spolu s poharov,tak sa tomu zasmejeme,ked budete rozpravat potom uz len vy.Ja si urcite zabudnem doma protezu,tak nebudem moct otvorit usta a nieco povedat.

sway

V pohode darika,vsak ja ta pockam aj ked sa vratis z dovolenky;-)Inak tusim si si fakt presla vacsinou veci ,co my tu riesime:-D zeby kazdy clovek prezival plus minus to iste?Akurat to velmi subjektivne vnima,tak ma pocit,ze sa to deje len a len jemu:-)Taka uvaha,ale je pravda,ze aj ja ked vidim viacere temy,tak si poviem hmm toto mam tiez za sebou..

darika

A ja som tu zase.Sway,som ti nestihla povedat ahoj,ked tu zajtra nebudes,tak som rada,ze si este tu.
Bon,je mi luto,ze mate take problemy.Viem co to je mat doma problemy a snazit sa niekoho odtial vytiahnut,alebo pomoct mu,aby tam nespadol.Poznam to a mam to za sebou.Mozno v inom zneni,ale podarilo sa,aj ked chlap vela krat plakal co sa za to hanbil.Ale co uz.Je dobre,ze ma aspon teba a drzis pri nom.A vies,niekedy ked clovek nevladze,sa mu vela kopi a straca chut sa o nieco snazit.Neber to,ze sa musi postarat a pomoct si sam.Ak je moznost mu pomoct s pracou,neodtahuj ruku,ked sa podava.Cim skor,tym lepsie.

sway

Super!!apson to budete mat v ramci dovolenky a pridete na ine myslienky!fakt super,ze este bolo volne miesto aj pre nho.
U nas je to uz ako tak urovnane-uvidime dokedy..

sway

Tak mozno keby nieco nasiel coby stihal popri skole?a stacilo by to aspon na bezne vydavky.Mate vysoky najom?
bon deju sa aj krasne,ja sa praveze na svoj zivot vobec nestazujem.Akurat ked pride nieco,co ta da uplne dolu,chvilku to trva,kym sa clovek spamata.A ja strasne zle znasam emocionalne problemy.A neznesiem,ked nieco nieje v poriadku v ramci vztahov a tak,to sa potom nedokazem na nic ine sustredit a vsetko zacne byt na hovno.

bon

a dnes sa nam stala aj taka krasna vec, priatel ide so mnou do toho tabora, tiez ako asistent, tak som strasne rada :D, pomoze mu to trocha....
sway a u vas je este napata atmosfera?