Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Ahoj Sofi.
Dnes v noci,vlastne po pol noci o 2 hod.odchadzam z domu.Prave mi pisala sestra,ze si vybavila deti do zalozne,ze pride po nas.

darika

Jemine,a co sa to tu dnes stalo?Ani prd tu nenastal.Ja som lietala ako mola po dome a stale mam pocit,ze este nieco treba urobit,nieco pribalit,cosi vybrat.A najhorsie na tom je,ze sa mi absolutne domov nechce ist.Ja neviem co to je.Bude mi smutno za manzelom a ja som pritom taketo stavy nikdy nemavala.Vzdy som si hovorila,ze sme spolu cely rok a lucili sa,ako keby sme sa mali zajtra uvidiet.On pride az(alebo) uz za mesiac a uz teraz mi chyba.Som ho zacala volat blekota a najlepsie na tom je,ze ho tak vola aj krpan,co sa mu to rata.Co uz.Baby,budete mi chybat.Uz tu nebudem byvat tak casto,ale budem sa snazit co najviac.Ked len na chvilku.Sak ja este ozvem neskor.

darika

Dobre ranko.Ja som hore uz 3 hodiny,ale chcela som si urobit nehty,pretoze cez den stale nieco musim robit,tak skoro rano je najlepsie.Aj tak sa tu nic nedeje.Ja akurat chytam zase nervy s jednej temy uz od vcera a ide ma rozdrapit.Chran boh toho,kto sa ku mne teraz priblizi,take mam nervy.Vidite,nie som ja az taka svata,ked ma dokaze vytocit hlupa poslusna zenska.Sway tu uz nie je,ale snad sa dobre zabavi a vypne.Aj to pomaha si trosku vypit.Nikka,aj ty mas pokoj teraz ako citam,tak sa mi lepsie dycha.Baby,ja to vsetko s vami tak prezivam,ze si neviete predstavit.Niekedy mi je aj luto,ze ja nemam take problemy,ze ja vlastne do vsetkeho len gibicujem a vam nedam sancu,aby ste sa aj vy do mna pustili.Ale nebojte,ked to pride,tak ja vam isto dam vediet a potom mi to vsetko vratte.

čoStým?Nikka

takže si mala pohodku, hej? ja tiež... :D priateľ prišiel o štvrtej od mňa, o piatej sa pritrepal ten náš kamoš...ako surovo, nikto ho nevolal... :D no čo už... išli sme oberať čerešne (mama robí lekvár :D), hrali sme bedminton, pexeso...fotili sme sa... robili somariny proste... :D bola sranda... :D

sway

Tak ideme az za pol hodku:-)Aky si mala vcera den?Bola si s priatelom?Ja celkom fajn,som varila a pozerali sme telku,tak bola fajn atmosfera:-)

sway

Ahoj Nikka,
prekvapenie som druha,ale za 10minut vyrazame na vylet:-)Akurat pocasie moc nevyslo.Tak zatial papa ja sa zajtra ozvem.

čoStým?Nikka

ahojte kočky... sway tu dnes nebude? no som zvedavá, že ktorá z vás bude druhá... :D
čítala som si tu všetky vaše príspevky...dalo mi to zabrať...jááj, bon, to ma hrozne mrzí... aj s tým bábom... ja si napríklad neviem predstaviť, žeby som nemala dieťaťako - svoje vlastné... je to iné ako si adoptovať. Adoptovala by som si, to hej, možno aj keby som mala už vlastné bábo... no veď uvidíš, že ako sa to časom vyvinie... A to čo vlastne má tvoj priateľ? nejako som to nepostrehla.
no, videla som, že aj mňa ste tu trochu spomenuli... :D

bon

noswaytakto ti verim, a potom sa nevies na nic sustredit, to je blbe ze si to tak velmi pripustas, ja som tiez taka, a potom tibeha rozum len nad tym, a hlavne ked je to nedoriesene a vies ze nie je na tebe prave to aby sa to poriesilo.....zvladnes to neboj, nemusis byt kvoli tomu sama, nejako to prekonate a potom to prelozis cuby dup