Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
bon zahovorila 0 bodov nepohla som sa nikam!!!A teraz som sama doma asi tak do pol 8smej a nejdem to prekladat..som pisala,ze emocionalny stres mi nerobi dobre,preto ja niekedy normalne uvazujem,ci by mi nebolo lepsie samej.Ja tak ovela viac spravim,nic ma nevzrusuje,idem si za svojim a jemi dobre,ale takto?som dost znicena to je nahovno..
sway a ten preklad si nejako zahovorila :DD
no hej ale nech nepise ze je prasa, ako ked ma nieco po bokoch alebo vacsie stehna tak to tak napisem a nie ze som ako prassa, ja proste taketo neznasam, mne to pride ako ked chce len pocut ze aka som stihla a ja nepotrebujem chudnut brrrrr....ono existuje aj take ze to nie je trvale, ze je chlap docasne neplodny, ale nie je zaruka, ze po odstraneni sa stane plodny, ze je to hop alebo trop.....darika ono ja viem ze to vyzera tak ze je to unahlene, ale ja ho poznam, a viem ze uz dlho to v nom drieme, len teraz sa v tom uistil, on je zvlastny clvoek...
haha hej pozrela som:-))chapem ako to myslis,ale podla mna to bude taka 15 alebo 16 rocna,co sa jej zmenilo telo a nevie este ake slova vyberat:-D
Uvidite ako bude a to podviazanie je trvale?
Bon,on ma teraz take stavy,lebo mu nic nevychadza a hlavne to,co maju doma,sa mu len kopi.Ale vidis,moja sestra ma chore dieta a dali sa na to znovu aj s rizikom,ze sa to moze zopakovat.A nezopakovalo.To chce len cas a ked bude vsteko lepsie ako teraz,aj on zmeni nazory.Neboj nic.
bon nejak som pozrela do tej temy som tucna a hanbim sa,nechcem teda nic hovorit,ale ja som asi do 17 mala cca 48kg/172 a pripadala som si normalna a ked som pribrala na 56 som myslela,ze sa svet ruti:-Dtakze to dievca moze byt tucne,respektive nevysportovane so sadielkom na bokoch alebo tak:-))
sway to by som mu nikdy neurobila, sama som mu napisala ze tak si babo adoptujeme, nevedela by som byt taka, a myslim ze on je uz napevno rozhodnuty, uz dlho mi vravi o tom ze by sa nechal podviazat, ci co sa to chlapom robi....neviem, nie je to najhorsia vec na svete, nemat vlastne deti, ved po svete ich beha dost, ja som uz tiez bola velakrat na vazkach a zda sa mi to take sebecke, neviem.....bude co bude....
prave som sa vytocila v teme chudnutia, zas tam pise baba co ma 48 kil aka je strasne tucna, neznasam to, tak nech napise ze potebujem spevnit telo ale nie ze je strasne tucna a ze sa hambi, to aby som sa isla zahrabat pod zeml......
a co ten tvoj preklad?
ok:-) dik za vysvetlenie,ja som nevedela,ze sa da vybavit intrak v inom meste ako studuje,preto som zostala popletena:-)Bon,neboj on sa podla mna hlada a naberie urcite sebavedomie casom a zatuzi aj po vlastnom dietatku.A kludne mozes spravit nejaku fintu aby ta akoze "omylom" oplodnil,ked budete uz na babo pripraveny a zvazovat aj adopciu.Viem,ze v takychto veciach by sa nemalo s partnerom zahravat,ale ja by som to brala ako take postrcenie do vody,nech sa neboji plavat.Sme predsa zeny a vzdy sa da dosiahnut to co chceme,len by sme mali teda vediet,co naozaj treba chciet.
sway zijeme v ba v podnajme, ale pracu ma mimo ba, blizsie k domu, a ak by tam chcel ostat, museli by sme mu prenajat inrat v tom meste, aspon na tieto dva mesiace, lebo sa mu neoplati cestovat.....dufam ze uz je to zrozumitelne .D...a to dietatko, no on by zase strasne chcel babo, ale boji sa toho a ja aj viem preco, a viem ze by to psychicky nezvladol, a on radsej nebudem mat svoje deti akoby riskoval nejake posklodenie, ja ho poznam, a on ma na to uz dlho "pripravuje", uz viackrat mi to spomenul´, len teraz mi to tak otvorene napisal a aj vysvetlil co a ako.....
sry,ze pisem jak madar,ale to lebo lezim:-)