Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
aaaaa,dnes som si zapalila.rano ku kave s manzelom.taku spolocnu pred dverami na schodiku.a dala som rovno dve.ble ako mi bolo divne,take hnusno v ustach.
a tie vase chutky poznam.ja ked som chodila na zakladku,tak vtedy bolo dostat gumy na gumovanie.tie tak strasne vonali,ze ja som ich jedla.vonave gumy sa to volalo.boli hnusne ale ja som jedla tu vonu.mama mi vzdy vravela,ze mi vygumuju creva v bruchu a hovna mi nepojdu zadkom,ale predkom.to som mala asi 7 rokov,tak som sa potom bala ist na zachod.to som si predstavila vas,ako vas zapalit,ked mate v tele sviecku a v noci by vam vsetky vnutornosti presvietilo.tak ja zase idem.kufre povazene,este do banky,na nakup,dieta zo skoly vyzdvihnut a ........................vysaaaavat.
sway no nechutilo mi to...len to tak super vyzeralo, že som nemohla odolať... :D ale bolo to fakt hnusné...také bez chuti...fakt ma to sklamalo... :D keby sa to aspoň lepilo na zuby, no nič... :D nevadíííí.... :D A volala som s priateľom, tak on príde do mňa, lebo išiel do druhého mesta a po ceste domov bude prechádzať popri mojej dedinke :) tak zájde... super... :D
Nikka a tebe to aj chuti??jezis mne to len voni,ja to nejem,len mam chutky,ale viem,ze to je hnusne:-))
Tak super,ze budes s priatelom:-)Aspon bude udobrovanie po mensej krize:-)
sway áno, ešte som v práci... do 14.15 :) to fakt aj ty papáš také vecičky? ja hocikedy...viem, že keď som bola malá, tak piesok som bežne jedla :) a tie sprchovacé vecičky a tak... veď hej, to tak pekne vonia... a tá sviečka, keď bola roztopená,tak to úplne vyzeralo jak nejaký mrkvovopomarančový 100% džús... mňam... normálne by som bola schopná si to naliať do úst, keby to nebolo horúce... :D A či budem s priateľom? asi hej, mám mu zavolať o druhej...tak som zvedavá... :D
Ahojte,tak som spat z obeda.Tak darika to sa hodi pred dovcov:-)),aspon budes dobre vyzerat v plavkach.A co cigarety,fajcis?Ja som is dnes kupila krabicku a teraz cela smrdim ble..
Nikka,ty si este v praci?budes dnes s priatelom?sa tesis nie?Este som ti k tej sviecke zabudla napisat.Ja som tiez mala chutky,mam dake veci z body basics,ktore strasne dobre vonaju!!napriklad sprchovy gel vanilkovy,potom take telove maslo jahodove jeziiis ja som to chcela hned jest jak som to ovonala,ale je nechutne:-)))
darika vaaaau... aj ja chcem... :D gratulujem... :D
Baby,musim sa vam s niecim pochvalit.Ja normalne nechapem.Som bola u kamaratky polky si pozicat vahu,aby som si mohla odvazit kufre.Ma digitalnu,tak som sa hned na nu postavila.Ja som normalne schudla 5kg a ani neviem ako.Normalne jem,okrem sladkosti.Dam si aj to,ale s mierou,akurat co nejem uz vecer asi 3 hodky pred spanim.Som mala asi pred 5 tyzdnami 61,5kg a mam 56.Ziadne cvicenia,okrem tych par rzov co som bola na steppery,ziadne diety.Nechapem,ale som stastne.Uau.
Bon,ja som akurat vcera hovorila svokrovi ako sestrin maly plava.Som sa nasmiala.On je ako aquabela.Ma specialne koleso,ktore ma na krku,lebo jeho by hned prehlo do vody.Takto je celym telom vo vode,len hlava mu trci a to koleso ho drzi.Ale co ten robi s nohami a pod vodou tie stuhnute ruky vystrete a snaziace sa robit pohyby.Sa ideme so sestrou pocurat ked on plava.A nie je to vysmech.On ked nas pocuje ako sa na nom smeje,tak sa zacne rehotat,v tej vode vyska a do toho mu vzdy vbehne voda do ust,zlakne sa,pomrnka a zase od znovu.Smiech,vyskot...No s nim je sranda.My to pri nom uz neberieme ako lutost.Jasne,ze ho to hneva,ze sa mu nieco neda,ale je prakticky stastne dieta.Ma milujucich rodicov,fantasticku nanu(maja mama),cela rodina ho miluje.Co viac mu chyba okrem toho pohybu.Mozno keby sme sa ho opytali,tak by nemenil.Co my vieme?
sway je este kopa ludi ktori idu do toho dobrovolne, a na moje prekvapenie su v tejto oblasti ludia, ktori su strasne inteligenti a mudri, ako ja z niektorych fakt nemozem, doteraz mam pred sebou obraz jedneho muzikoterapeuta, no baby, ja som bola hotova z neho, a doteraz som, nie je to o peniazoch a to sa mi asi tiez paci...., aj ked vsade sa najdu vynimky...
darika ja neviem, mne to pride normalne uz, hlavne ti MP su spokojni tak ako su, a co som bola uzasnu bolo vtedy, ked som videla chalana s DMO plavat, no to keby ste videli, tolko kolko oni dokazu a ti ich rodicia takisto, ti maju moj obdiv....asi mas pravdu darika v tom, ze nas vela naucia, ja sa ucim od nich kazdy den, a hlavne ma naucili tesit sa z kazdej veci a tesit sa zo zivota, pretoze ja som zdrava a ja nemam ziadne obmedzenia, mam to najhlavnejsie co mozem mat......
Vy ste uz baby niekde inde,tak nechcem reakciu na toto,co som pisala.
Bon,ja sa strasne tesim na toho sestrinho maleho.Boze,ako sa ten vie tesit, a prejavit radost.Tieto deti a ludia su vdacnejsie a pri nich si clovek uvedomuje aky je slaby,ze oni musia zit takym zivotom,aky im bol dany.Tieto deti a ludia ucia nas,nie my ich.A to je na nich to krasne,ze?