Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
určite si budeme veľmi chýbať, lebo 14 dní je v podstate dosť, ešte sme tak dlho bez seba nikdy neboli... no čo už.
takže to nebude už len dámska jazda? no keď sa tam on nebude cítiť blbo, tak ok... :D a držím ti palce, čo sa týka toho pohovoru o brigádu... :D
len ci si nebudete velmi chybat,my sme boli od seba 3 dni, a vcera sa ku mne cele poobedie len tulil akoby ma mesiac nevidel :D, inak my sme v pohode, a ja mam dnes zase taky rozbehany den, musim ist do skoly, potom rychlo na pohovor kvoli brigade, domov, a poobede pridu baby na tu damsku jazdu, co sa zmenila na damsko pansku :D, lebo priatel je doma, tak tu budeme mat chalapa, no nevadi, on zapadne :D
ahojky bon... ty si dnes prevzala rolu sway...ona je vždy druhá... :D nevadí... :D
hej, bolo nám spolu super, ta paráda. A čo sa toho odlúčenia týka, ja si to tiež myslím, že nám to môže aj prospieť... veď uvidíme... :D A ty ako?
Ahoj nikka, tak to je super ze ste mali taky den, a je uzasne ze bude mat pracu, aspon si zarobi, odreaguje sa, a bude dobre, trocha odlucenia vam mozno ze aj prispeje :D, to je super ze sa dalo vsetko doporiadku....., ja som s tym mojim tiez bola vcera po 3 dnoch, tak sme sa vytesili jeden druhemu....., darika prave teraz mniekedy bude asi pristavat, ak spravne pocitam :D
ahojte kočky... :D zas som prvá... :D darika už si doma, či ešte cestuješ? ani neviem... škoda, že tu už nebudeš tak často. sway ty tu dnes budeš?
ja som mala včera suprový deň. Rovno z práce som išla do kauflandu, nakúpila dačo na obed a tak. k priateľovi som prišla tak pred pol 12. Dlho som váhala, no nakoniec som mu aj tak podľahla, nedalo sa odolať, predsa len po 2 - 3 týždňoch krízy... :D Potom som uvarila špagety k tomu takú omáčku... na to prišiel ten náš kamoš, tak sa najedol s nami. On teraz v pondelok odchádza na 14 dní do práce do Čiech, a povedal, že vybavil, a môže ísť aj môj priateľ. Tak sme sa tešili, lebo priateľovi sa teraz zíjdu prachy navyše a to si tam zarobí za tých 14 dní toľko, jak ja za celý mesiac (možno aj viac), tak super. 14 dní snáď nejako vydržím. Aspoň prídeme na to, ako si chýbame, a či vôbec a priateľ bude môcť rozmýšľať o čom len chce. Aj keď včera bol fakt taký "normálny" jak dakedy... :D Trochu sme pozreli telku, kamoš odišiel...sme si zapli film. Kúpila som aj parené buchty (viem, že priateľ ich miluje), tak som ich potom pripravila... zjedli sme po 2ks(jáj, moja "diéta"... :D najprv som nechcela, lenže priateľ na tom trval, že jesť musím. A povedal, že už mi ani netreba veľa schudnúť, že len trochu z bokov (hurááá...)Priateľ sa ma zase snažil zviesť...aj by som sa dala, ale tak prišiel jeho otec, tak nič... On taký zlatý, jak prišiel, tak mi dal čokoládu a povedal,že: ty nevesta moja... :D jééj. Povedal, že on ma tak berie... :D Som sa potešila :D sme išli do priateľovej izby, začali sme tancovať, fotili sme sa... ( konečne máme dajaké spoločné fotky...) No proste včera bolo super... :D
A dnes som zaspala do práce :D
jeeej,tak ste sa predsa ukazali vsetky nakoniec.Sway uz urcite niekde striptiz robi na stole.A ja tu teraz pocitam minuty.Ani tak ani tak.Ani laghnut ani hore byt.Vydrzim.Kukame na telku,dieta este zhana s kamaratkou.Tu je za chvilu 22hod,ale vidno ako o 18 hod.
A nebojte,niekedy planujeme a sme sklamane,lebo nevyjde.Chlap je v tomto asi ozaj rozumnejsi tvor.Oni nemaju take plany ako my.Ale ked sa nieco deje,tak to prijmu,aj ked s tym predtym nepocitali.
Ahojte baby, ja som dnes rozlietana,a ma prave nahnevala veduca, lebo zsae ide menit sluzby v juli, ale nenapise ako, a ja som to potrebovala do zajtra vediet, tak to kaslem, ja sa uz potom prisposobovat nemozem a to som chcela pomoct, nech vezmem toho co najviac lebo nas je malo cez prazdniny, no co uz......jeeej tak sway sa vyletuje, darika bali, nikka je urcite s priatelom :D, a ty co sofi? sofi a tie deti, ja uz neriiesim bude co bude, ja by som strasne chcela, a aj on, ale boji sa..., uvidime.....
darika prajem stastnu cestu, krasny let, a nesmut, s manzelom budes este dost, aspon vies ze mate pekny vztah ked uz teraz ti chyba
no čo asi, použi ten istý princíp ako on a uvidíš
dari prajem stastnu cestu:))
vidis tu budes menej a pritom budes blizsie k nam ako teraz:)) ake zvlastne:)
dariii, to uz dnes?....ja som myslela ze neskor ale to preto ze si neuvedomujem cas..a co tu budeme bez teba robit??:))
inak bon ani moj priatel nechce deti ale urcite z onych dovodov ako tvoj..a mne to moc nesmakuje ale zatial neriesim lebo teraz ani ja nerozmyslam vobec...ale u seba viem ze ten cas pride ze budem chciet o par rokov...takze tak...uz nie raz mi to "pripomenul"