Liek na posilnenie imunity

tamarka78

Dakujem, ze si mi napisala, lebo teda kadejake veci som uz pocula a vela ludi v mojom okoli je skeptickych ked proste sa ma nieco uzivat nejako dlho, ze mesiace, ba az roky, preto som chcela vediet ako je to tomto. Ci je to vhodne, ci z toho nemoze byt nejaky problem.

diia

tamarka zalezi od toho, co sa uziva, s Wobenzymom mam osobne skusenost a to vobec nevadi, ked sa dlhodobo uziva. praveze pre organizmus je to velmi prospesne, lebo to drzi aspon imunitu vo forme a netreba sa obavat ziadneho chripkoveho obdobia ani nicoho takeho ;)

mat_ka

Už asi päť rokov je to, čo enzýmy užívam a začala som keď sa na mňa začali valiť problémy s oslabenou imunitou. Bývala som často chorá, nádcha, chrípka, všetko proste. Ale ono to má všetko zmysel keď sa dlho užíva.

mat_ka

Dan_ia dobré je to, že je to liek ktorý môžeš užívať roky. Tiež mám s ním skúsenosť a preventívne užívanie mi veľakrát už pomohlo.

Dan_ia

Haha tak ja na toto napriklad vobec nie som, to by som nedala, som si vedoma, ze vela veci je v hlave a asi aj toto, ale to je na mna proste hard a ludia co to robia su pre mna blazni :D
Ale tak to je moj subjektivny nazor :) Mne na imunitu uz roky pomaha wobenzym, takze ja sa spolieham nan a neriesim nejake taketo veci :) Aj ked je podla mna z istej miery velmi podstatny aj pobyt na cerstvom vzduchu ;)

fantomka

emilius To si trafil, otuzovanie je teraz riadne velky trend, ale teda nie kazdemu to sedi. Ja sa o to tiez sice snazim, ale len v sprche a keby od toho zavisela moja imunita, tak by to bolo cele zle :D

Emilius

Existuje množstvo nejakych komplexných vitamínov na posilnenie imunity, treba si len vybrať... ja konkrétne ppužívam toto www.joalis.sk a hlvne cez zimu alebo jeseň. Ale dobre je aj nejake prirodzene posilnovanie ako Cčkom alebo teraz je dosť trendy otužovanie :)

vierocka514

Klaudusinka mne nemusíš o tom písať, viem aké to je neraz som si to zažila. Len už je to nejakú dobu, čo užívam Wobenzym a tieto problémy sa mi našťastie vyhýbajú. Len človek na prevenciu častokrát nemyslí keď sme v poriadku, zdraví, lebo si myslíme že je to normálne a bude to tak stále.

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.