Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

Summer_

monique ak ti to spravia v dobrom studiu tak by si s tym nemala mat ziaden problem...
A ak si chces dat spravit pierc do chrupavky v uchu tak si to daj prepichnut ak nie tak prestrelit...

Summer_

tatsu aj kamoska mala tento problem ale zajdi si do pierc.studia a tam ti to spravia :) maju na to niake specialne klieste alebo take nieco...

tatsu

ja mam opacny problem asi ako vacsina. ako sa toh0 PIERCU zbavit??? mam jeden v pere,taky s gulickou a chcem si ho vybrat,,, ale nejde f*** T_T nejake tricks alebo nieco ??? help needeed

monique

ahojte....ja by som sa velmi rada dozvedela nieco viac o piercingoch v uchu,teda o prestrelovani ucha,ci je lepsie si to dat prepichnut alebo prestrelit a ci dalsia dierka v uchu neneise nejake rizika,,,ci sa pritom neporusia nejake nervy v uchu a podobne..dakujem

mimusha

Prosim vas mam jednu otazku ohladom pircingu do jazyka sa chcem opytat ze, ak pojdem napr.ku zubarke mam si ho dat dolu alebo nechat tam ? pls poradte

lenka_svk

cawte chcem sa spytat jak si mam vybrat piercing z brady,ktora cast sa odkruca?ta gulicka alebo ta cast pri zuboch?pls na mail

janulkaa

ahojtee :) cela by som si dat pircing do bruska... :) prosím vas boli to moc?? a ake su rizika??dakujem za odpioved a prosim napiste mi na moj email nela1111@azet.sk dakujeeem :-*

summerinka

xima...suhlasim, tiež podla mna nehrozia žiadne rizika ak sa o piercing dôkladne starate v čase hojenia...

xima

v piatok som si dala piercing do pupku a vobec to nebolelo..mam uz aj v nose a je to ok.rizika?v podstate ziadne ak sa o to poriadne staras...len v prvych dnoch musis zvysit hygienu.ale inac v podstate ziadne.