Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

summerinka

misela...ahoj...takže ja mam piercing v pupku už pol roka a je to važne supiš...vobec to nebolelo a f pohodke sa to dalo vydržať...a som važne rada, že som sa na to odhodlala...

dusky

prosim vas kcem sa spytat ci boli pirsing do obocia a ci sa to zapaluje a este sa kcem spytat ci je pravda ze sa to musi namacat do peroxidu ci do coho a ze z toho vybledne asi na tyzden obocie do blondava...

patu

cawte..ja by som si chcela dat pirsing do nosa ale sa bojim ze keby som si to cela dat prec tak mi tam ostane dierka...je to pravda alebo sa nemam nicoho bat?

katu-lienka

V nose som mala a nic sa mi nestalo mam aj v pupku a je to pohoda a to mam len 13 rokov akoze nemas sa coho bat ani to neboli!!!cmuuk

eveline_mi

taq ludkovia ;)) ja mam piercing v nosteku a je to coool proste...Viete piercing v nosteku sa zapali preto ze sa do dierky od piercingu dostavaju necistoty,to je nedostatocna hygiena!!!!Ak cete piercing v nosteku musite pravdielne cistit nausnicu so svedskymi kvapkami bezne su vo vsetkych lekarnachasik 150Sk,a mozte si nimi cistit aj dierku od piercingu...to je moja rada men vpbec nehnisa! a je to super nie nadarmo sa kazdy chalan za mnou otoci .)

liliiiinka

ludia pls cem sa spytat moja kamoska je alergicka na byzuteriu a strasne by si chcela dat prestrelit usko.. dajme tomu normalne wedla zakladnej dierky alebo do chrupawky... powedzte bolo by bezpecne keby si to dala, a mala by tam sperk z chirurgickej ocele alebo z titanu?? ak ano, poradili by ste jej radsej titan?? diki moc a odpiste potrebujem to co najskor wediet..dakujem moc

andrea gálová

No ja som mala v pupku pearsing už 3 krát, a zakaždým sa mi to zapálilo, a hnisalo a strašne bolelo takže teraz tam mám jazvu :-((( Treba si dobre rozmyslieť