Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
chika...v tychto partiach je opuch uplne normalny...napr aj ked si da niekto na jazyk,tak ma opuch cca 1 tyzden...iba si to proste cisti a nechytaj spinavymi rukami
ludia cem si dat do jazyka cinku moc sa bolim a neviem ci to ide aj bez rodica alebo ne poradte mi napiste mi na pokeci mam nick vevka14 diki
chcel by som zistit vsetko co sa da o piercingu na spodnej pere v strede. chcem si dat klasicky kruzok tak chcem hocijaku info o tom. dakujem
chcem sa spytat kde je pearsing vyhodnejsi v pupku alebo v brade...jak tak citam vsade su nejake velke rizika...ale o zubnu sklovinu dojst nechcem a neplodna tiez nechcem zostat ...ale pearsing sa mi strasne paci....poradte
to simonka: v štúdiu mi povedali, že na kúpalisko môžem ísť po mesiaci. Ale odporúčam ti to potom dôkladne umyť a vydezinfikovať.
Caute chcem si dat piercing do brady.Chcem sa vas spytat ci to poskodzuje zubnu skolvinu?Ako dlho sa to hoji? ....piste mi na 3Sweet_Girl3@azet.sk
zdravim :) mam jednu otazocku..ano, ano viem ze ich uz mate plne zuby :P takze planujem si dat kruzok do spodnej pery, ale hned ako som sa dopocula o tom, ze to skodi zubnej sklovine tak ma to trochu odradilo a tak sa vas pytam ci sperk z umelej hmoty zabranuje poskodeniu zubnej skloviny....vdaka...ja nemozem za to ze som neskusena :P takze ziadne blbe poznamky hej? :D
ahojte...bol by niekto taky laskavy a poskytol mi nejake blizsie info o piercingu do jazyka??vsetko co sa tyka ceny,starostlivosti..pripadne rizika ak by sa to dobre nehojilo a aky je rozdiel medzi kovom a umelou hmotou..co je lepsie,no a na zaver co sa tyka bolesti..hmm.velmi to boli?toho sa ani tak velmi nebojim ako toho ze sa to bude hojit dlho..a bolestivo.a este jedna taka otazocka..co je podla vas viac sexi..piercing v jazyku alebo v pupku?teda otazka na chalanov keby si vasa priatelka mala vybrat jedno z tychto dvoch miest kde by ste to na nej radsej videli?..ak sa niekomu bude chciet odpisat na moj skromny prispevok vopred veeeelmi pekne dakujem..caf