Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

simonka

ahojte...cela by som sa vas spytat,ze ked mam pirsing v pupku ci sa uz mozem po mesiaci normmalne kupat????,a ze po akom case si mozem vymenit nausnicu?????????

verča

prosím, mohol by mi niekto napísať niečo o piercingu v spodnej pere...lenže musím si to obhájiť...tak prosím pošlite nejaké informácie...či už dobré či zlé...

xima

lollinka: ja mam priercing aj v nose aj v pupku..ani jedno nebolelo.ale s piercingom v nose som mala trosku problemy ale uz je to ok.a pierc v pupku si neviem vynachvalit stale sa s nim hram.rizika v podstate nie su skoro ziadne.maximalne sa ti to zapali,ale blbosti o tom ze nemozes mat deti neplatia.zalezi od toho ako sa o to budes starat ale malo by to byt ok. ;o)

efik

No ja som si dala piercing do jazyka pred rokom, spolu s mojim priatelom a sestrou a ani jedneho z nas to nebolelo.Pani v tom studiu s tym mala zjavne dlhorocne skusenosti, dala nam Joxx, ktorym sme si mali vyplachnut usta a tym padom nam jazyk trochu zmeravel. Je ale pravda, ze predtym sme si dali pre istotu zopar Ceresnovic :) Hned nato sme skusali zjest nieco z McDonaldu, dalo sa aj ked s mensimi tazkostami. Prve 3 dni sme jedli pomenej, ale potom uz uplne bez problemov, suslali sme mozno 1. tyzden. Vsetkym trom to prebehlo bez komplikacii, na prekvapenie sa to zahojilo velmi rychlo a preto si myslim, ze vela zavisi aj od cloveka, ktory vam to robi. Co sa tyka skloviny, tak je to individualne, lebo za ten rok nam nevznikli ziadne nove kazy a zubarka aj ked nebola nadsena, tak poprela, ze by sa to na nasich zuboch uz odzrkadlilo. Ale tiez zavisi, ci tam mate kovovu alebo umelohmotnu gulicku :)

katusik

caute....boli ak si chcem dat do pupku pirs...nebojim sa tohoas tak strasne ale tych nasledkov viac..viete poradit dake dobre studio v ba...dakovala