Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

sweetdevil18

ahojte vsetci co ste sa este nerozhodli ci si to naozaj chcete dat piercing je super vec..a hlavne v jazyku sak aspon sa mate cely den s cim hrat..a vobec to neboli mozno potom trosku ale je to super..ked sa chcete niekto nieco opytat tak na pokeci nick sweetdevil8

in

fly, ja by som si chcela dať pierc do brucha, veľmi sa mi to páči a už o tom snívam dlllho. Čítam a informujem sa ako sa len dá......niekto má pozitívne skúsenosti, niekto negatívne. Neviem či si ženského či mužského pohlavia, máš s týmto druhom pierc skúsenosti? Budem rada za akúkoľvek reakciu.

fly

lollinka ja by som sa skor bala o akupunkturne body:)ja osobne som uz tych piercingov mala:)a nechala som si len na hornom uchu a v uchu mam este takych pat:)ale vazne,nepomaha to,ovplyvnuje to tvoje spravanie,su tam vazne dost dolezite body,keby som o tom vedela este pred tam,ako som si tieto vecicky dala spravit,urcite tak nespravim:)inam moze ti to hnista(nastastie mne sa take nestalo nikdy)ale sem tam mi sla odpadnut ta cast tela,kde som to mala,niektore vazne boli:)dobre si to rozmysli,aj ked sa rozhodnes nechat si to zarast,zostane mala jazvycka,to je v pohode,ale ako som povedala akupunkturne body:)

deeya

ahojte po akom najkratšom čase si možem vymeniť piercing.náušnicu? /jazyk/ je dosť dlhá a zavadzia mi. Piercing mám 3 deň, jazyk mi opuchol minimálne a zatial nič nehnisá..len bolí...vie mi niekto poradiť..

nicoooolka

ja mam piercing v brade..... je to uuplne v pohode.. mam ho s bioplastom aa nic neskodi to zubom... ale taak ked si davate piercing musite to zazit aj s tou bolestou co k tomu patri.. predsa o tom to je , ale najkrajsi je ten vysledny efekt... V pohode vsetci co to chcete a bojite sa dajte si to spravit.... cmuk

deeya

ahojte...všetci tu píšete či piercing bolí či nie....ale keby niekto napísal čo sa može a čo nemože jesť po piercingu jazyka...tak to by bolo fajn...mne odporučil piercer že by som nelama potraviny čo obsahujú kvasinky, dalej chipsy a kavu ani alkohol...viete mi niekto v tomto poradiť??? ...držte palce dnes o 12 idem.