Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
deeja
takže mne poradili, resp som si nemohla ten pierc vymenit skor ako za mesiac..
billka: asi iba ze ti budu tiect sliny po brade a ze zo zubov sa ti zoderie sklovina...
aha, ženského, pardón, moja nepozornosť....
fly, ja by som si chcela dať pierc do brucha, veľmi sa mi to páči a už o tom snívam dlllho. Čítam a informujem sa ako sa len dá......niekto má pozitívne skúsenosti, niekto negatívne. Neviem či si ženského či mužského pohlavia, máš s týmto druhom pierc skúsenosti? Budem rada za akúkoľvek reakciu.
lollinka ja by som sa skor bala o akupunkturne body:)ja osobne som uz tych piercingov mala:)a nechala som si len na hornom uchu a v uchu mam este takych pat:)ale vazne,nepomaha to,ovplyvnuje to tvoje spravanie,su tam vazne dost dolezite body,keby som o tom vedela este pred tam,ako som si tieto vecicky dala spravit,urcite tak nespravim:)inam moze ti to hnista(nastastie mne sa take nestalo nikdy)ale sem tam mi sla odpadnut ta cast tela,kde som to mala,niektore vazne boli:)dobre si to rozmysli,aj ked sa rozhodnes nechat si to zarast,zostane mala jazvycka,to je v pohode,ale ako som povedala akupunkturne body:)
ja mam piercing v brade..... je to uuplne v pohode.. mam ho s bioplastom aa nic neskodi to zubom... ale taak ked si davate piercing musite to zazit aj s tou bolestou co k tomu patri.. predsa o tom to je , ale najkrajsi je ten vysledny efekt... V pohode vsetci co to chcete a bojite sa dajte si to spravit.... cmuk
ahojte...všetci tu píšete či piercing bolí či nie....ale keby niekto napísal čo sa može a čo nemože jesť po piercingu jazyka...tak to by bolo fajn...mne odporučil piercer že by som nelama potraviny čo obsahujú kvasinky, dalej chipsy a kavu ani alkohol...viete mi niekto v tomto poradiť??? ...držte palce dnes o 12 idem.