Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
mne praveze dlha tycka vyhovuje viacej :D Aj vvacsie gulicky.. eraz som si tad mensie a stale mam pcoit akookeby som ho ani nemal a mi dto vadi ze ho necitim :D
Ahoj aj ja mám piercing v jazyku, uz asi piaty mesiac to je a uz mam aj tretiu nausnicu.. Asi najkratsiu tycku, aka tam moze byt... Vsetky mi vadili, tie dlhe..Ako ste na tom vy? uz je to v pohode, konečne mam takú s akou som spokojná..a okrem toho mám aj tetovanie a to mi urobili este pred osemnástkou pohodička...takže nemyslím si že to až tak riešia, že či máš už 18 al.nie... tam hlavne ide o nic, či su zodpovední k svojej práci...
bir, daj si www.tattoo-piercing.sk, a vľavo máš otázky a odpovede, na to klikni, vyber si piercing....dozvieš sa....a ak chceš vedieť cenu, tak si daj cenník služieb
no ja som rozhoduta ze chcem do nosa kamoska si to vcera isla dat urobit ja som bola snou bolo to v poho zevraj to trochu bolelo ale povedla iba au a to bolo vsetko
bolo to rychle
no ja mam piercing v jazyku celkom cerstvy.. vobec to nebolelo pri prepichovani, pri hojeni trosku, najme ak som vela rozpraval.. :)
no tak neska som si dal do jayzka/u (neviem jak sa to spravne pise)a ani to moc nebolelo a ani neboli... iba trochu suslem xD