Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

Petqo

mne praveze dlha tycka vyhovuje viacej :D Aj vvacsie gulicky.. eraz som si tad mensie a stale mam pcoit akookeby som ho ani nemal a mi dto vadi ze ho necitim :D

pjeturss

Ahoj aj ja mám piercing v jazyku, uz asi piaty mesiac to je a uz mam aj tretiu nausnicu.. Asi najkratsiu tycku, aka tam moze byt... Vsetky mi vadili, tie dlhe..Ako ste na tom vy? uz je to v pohode, konečne mam takú s akou som spokojná..a okrem toho mám aj tetovanie a to mi urobili este pred osemnástkou pohodička...takže nemyslím si že to až tak riešia, že či máš už 18 al.nie... tam hlavne ide o nic, či su zodpovední k svojej práci...

in

bir, daj si www.tattoo-piercing.sk, a vľavo máš otázky a odpovede, na to klikni, vyber si piercing....dozvieš sa....a ak chceš vedieť cenu, tak si daj cenník služieb

bir

pls mohly by ste povedat vsetko o pircingu nad peru ze ake su rizika a kolko to stoji asi priblizne a podobne proste vsetko o tom diiiiiik pls

kyty

no ja som rozhoduta ze chcem do nosa kamoska si to vcera isla dat urobit ja som bola snou bolo to v poho zevraj to trochu bolelo ale povedla iba au a to bolo vsetko
bolo to rychle

swwan

no ja mam piercing v jazyku celkom cerstvy.. vobec to nebolelo pri prepichovani, pri hojeni trosku, najme ak som vela rozpraval.. :)

smolinka

Awojte ja si xcem dat piercing do jazyka...nebojim sa ...dufam,ze to nebude boliet,a dufam,ze budem moct rozprawat...xixiix

bauko4

Sojte všetci, ja chcem sa spiatť že: chcem si dať piercing do obočia alebo do pery-na bok, ktory je vhodnejši? k čomu sa da prirovnať bolesť pri prepichovani? ake su riziká? kolko to stojí? proste najčastejšie otazky, pls pište mi na e-mail, diki moc :)

miso

no tak neska som si dal do jayzka/u (neviem jak sa to spravne pise)a ani to moc nebolelo a ani neboli... iba trochu suslem xD