Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

misha

Ahojte. Chcem sa spytat ci boli ked si chcem dat piercing do nosa a kolko to asi stoji a ci to moze ohrozit aj zdravie al. pripadne nieco ine dakujem :)

Visuma

Cafte ja mam piercing v nose a mam ho nastrelovaný. vobec ale vobec to nastrelovane neboli. moja kamoska si dala prepichnut nos a velmi ju to vraj bolelo. hoji sa to v pohode ja som si to nechala robit v malackach a nestalo to 600. ale 150 s nausnicou v cene. prepich 20 a ostatne nausnica

mm

mám ho v nose,robili mi ho v Dunajskej Strede v chutnom modernom štúdiu.myslím,že som platila okolo 300sk. /som z BA,kde mi slečna chcela prepichovať s veeeľkou ihlou za 1800sk+ozdoba/a tam mi dierku už aj s ozdobou prestrelil tak ako prestr.naušnice.takže som nič necítila.

tyhfle

kovova gulicka nici sklovinu, ale teraz uz zohnat aj silikonove z ktorych si mozes vybrat aj rozne vzory a farby a tie neskodia

Mishulka

cawees :-))) no neviem ci sem niekto vobec chodi, ale chcem povedat ze sme si dnes s kamoskou dali piercing do jazyka (zdravim Julku:)) aaaaaaaa kedze ja maaam velmi nizky prah bolesti a vsetko ma boli bo som na take veci fakt citliva, tak som tam skoro odpadla...ale teraz to boli 100krat viac...asi preto ze je to cerstve este =D ....lenze ked zacitim tu bollest , idem rychlo k zrkadlu, vyplazim jazyk a za poviem si ze to fakt stalo za to lebo sa mi to brutaaaaalne paci :-)))

canea

cafte chcela by som si dat piercing do obocia?neviete kolko to stoji?a ci to boli?je tam velke riziko zasihnutia cievy?

presso6

Caute..mam ten piercing v brade a chcem si dat do jazyka....chcem sa opytat ci to boli ako dlho trva opuch ci to nevadi a ci to boli viac alebo menej ako piercing v brade..ako niekto ma....a ci je cmulanie ladu na opuch ucinne a ci sa to m oze...pls odpiste niekto na mail thanks moc..:)

xxxlxxx

ja mam piercing v chrupavke a vobec to nebolelo...to som rada pretoze to bolo dost drahe (900sk) =).ale mam to uz 4 mesiace a stale sa to hoji.teraz v lete si idem dat spravit do brady alebo do pery

quet9

chcem si dat piercing do jazyka. avsak som pocula o tom ze sa strasne poskodzuje zubna sklovina. je to pravda? kolko tyzdnov mam asi s prvoti jazyk opuchnuty?boli to viac ako piercing do nosa? pretoze mam uz aj v nose a to bola len taka chvilkova bolest. prosim napiste mi na moj mail. plz