Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
No ten do jazyka, niekoho boli, niekoho nie... mna to bolelo ale len trochu, je to taky zvlastny pocit... potom to moze byt 3-5 dni opuchnute, ja to mam stale a zatial neviem povedat rrrrrrrr :D A niekto moze mat problem s jedenim, ja som napriklad od stvrtku do nedele nejedol nic len hroznovy cukor a vitaminy... a na jazyku sa potom moze urobit taky biely povlak
cavte...mam doma titanovu cinku..vhodnu do jazyka...ak mate zaujem tak na pokeci mam nik dns-ka ... len okolie KE ...da sa wysterilizowat a bude jak nova...cena 500..o 200sk lacnejsia :)
ahojcek....som si v piatok dala piercing do brady....a mi to nenapuchlo ani nehnisa ani neboli....hm..a si to cistim s liehom a joxom a ustnou vodou...este mi bude hnisat?a opuch?....pls napiiiste :)
cafte....som mala asi rok piercing v jazyku a som si ho wybrala....mi poistovna nechcela preplacat lieky :( ...no a teraz mam v brade ..heh to som zwedawa co zas powie lekarka :D
a je dobra hlupost to,co tvrdi sashyinka pretoze ja mam 15 a urobili mi piercing do jazyka uplne v poho...vobec tam nemusia byt rodicia ani nemusite mat 18....to ja len keby sa niekto toho zlakol...drzim palceky =)
ahojte....uz 4 mesiace mam piercing v jazyku a je to v poho...nastastie (klop klop=) sa mi to nezapalilo ani nic...a tento tyzden idem do nosa...vei mi neikto povedat co asi tak priblizne stoji?dakujem =)
Ti ktori uvazujete o piercingu do jazyka.Nieco z vlastnej skusenosti a mimochodom tuto jedna patnastka pisala ze ho chce,tak piercing do jazyka vam spravia iba ak mate 18 alebo ak pridete s rodicom.Co sa tyka bolesti,tak jazyk pri prepichovani boli najmenej zo vsetkych casti tela.Ja som to skoro vobec necitila.Horsie je potom obdobie hojenia,ale to tiez zavisi od ludi.Ja som dva dni suslala a nemohla som poriadne zjest ani len kasicku.Ale co si daval kamarat piercing tak sme ani nevedeli ze ho ma a uplne v pohode hned prvy den kmital jazykom.Ak by vas este nieco zaujimalo kludne sa ozvite na mail.5sashy@azet.sk
Ja som si dal vo stvrtok piercing do jazyka. Ten muz co mi to robil povedal ze uz davno nemal taky jazyk ako mam ja, lebo 15 minut hladal vhodne miesto, lebo vsade som mal zily :D No a trochu to bolelo, a boli to doteraz... som zatial este nic nejedol... a jazyk mam trochu napuchnut ale uz sa to zacina davat do normalu...
seruste,mam piercing v brade,jazyku a nosovej prepazke...vidim ze ten jazyk je tu dost popularny,tak len xcem povedat ze sa da vydrzat to prepichnutie,sice to potom opuchne,ale netrva to dlho..ja osobne som suslala dokedy mi jazyk neodpuchol a kazde moje druhe slovo bolo do piši:D nos ma bolel kurevsky,bola aj krv aj slzy,ale prezila som...co sa tyka slovenska,moj nazor je ze ludia tu nie su celkom na piercing zvyknuti.ked ich ma clovek viac tak uz na nho hadzu pohlady..preto by ste si mali dat piercing len ked je pre vas,a ste s nim stotozneni:) image je nanic:D ja sa chystam mozno uz o tyzden na bridge..je to droga:)) takze ked to chcete,urobte to:) nemajte strachy,tak pri najhorsom si to len vyberiete..go for it!:P
ahojte...mozte mi povedat,ake su rizika piercingu v jazyku? je mozne,ze zacnem suslat? a pocula som,ze to kazi sklovinu,je to pravda?..dakujem :)