Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
ahojte, strasne som tuzila po pierce do pupika, aj som si ho dala spravit, v prahe na vaclavaku, bala som sa brutal, ale nakoniec to vobec nebolelo, nic som necitila, dokonca ani kvapka krvi nevytiekla..a radost z piercu bola neopisatelna...avsak, moc som si ho neuzila...mala som ho nieco vyse 8 mesiacov, ale zacala som mat iste problemy a dala som si ho dole..a dierka mi aj hned zarastla. takze..ostal mi piercing..je z titanu, krasny, bledomodry, bananik kamienok hore aj dole, dlhsia tycinka, stal ma 1200 sk, ale kedze mne je uz nanic, rada by som ho teda niekomu predala, so zlavou tak za 9OO sk..po dezinfekcii v studiu je opat ako novy, cize toto by malo byt bez problemov. kontakt na mna : veronka@minarik.sk, podám info aj foto piercingu, len vážni záujemci :)
To LI, a bolelo to moc? Možeš mi pls. napísať ako to prebiehalo a čo ti povedal/la, že čo s tým máš nemáš robiť a tak....Díkes moc
za ako dlho sa asi zarastie direka v jazyku?????? A mne sa tam uz asi zacal robit na spodnej gulicke vodny kamen... a to ho mam len 2 tyzdne
26.01.2007 som sa rozhodla..ze si pojdem dat piercing do jazyka...mam 16rokov...no a mala som prachy ....a odvahu...aj super kamosku...co mi ju dodavala.....asi take 4 dni som sa rozhodovala ze ci ano alebo nie cely dni som si citala....rizika....ci to boli...a bla bla no nakoniec som sa rozhodla pre aaano...taze nastal den....prisla som tam so sestrou ktora mala uz viac ako 18...podpisali sme taky papier ani neviem aky ale to je uz fuk...no potom mi ta tetka co mmi to robila ustnu vodu som si vyplachla usta este som sa jej pytala ci to boli a ci velmi krvaca..povedala ze to sravi tak aby to nebolelo a aby s toho vela nekrvacalo....no este mi pozrela ci nemam zarasteny jazyk.....keby som ho mala tak musela by som ist do presova aby nebol zarasteny....no ja som ho nemala uff.....povedala ze si mam sadnut..ja som bola cela vystrasena....a este som sa jej opytala xi sa to neda odvolat ale to iba tak zo srandy.....no smiach ma presiel ked som videla tu ihlu...ty kokos bola dost velka...no povedala aby som vyplazila jazyk...urobila dierkuz ...ja som si postila mp3....a zavrela oci....etse som videla sok mi jazyk dava do takych cudnych nozniiic....potom zobrala....ihlu.....a pomaly prepichovala.....mozem povedat ze to neboli..tak ako som si myslela....mozem to prirovnat..hm....ked vam beru krv...aj menej....dala mi cinku piercing...a bolo potom este som sa kukla do zrkadla...aaa potom som si este raz vyplachla usta....tou ustnou vodou....krv? kvapka doslova kvapka....minimum krv...a to som si myslela ze vykrvacam......a bolo potom....no este to douleziejsie fotrovci o tom nevedeli......prvy den som nemohla jest ...take normal jedla....iba mix...a polievocky...ale ja som jedla gulasovu so zemiakmi aj s masom....pohoda...jazyk mi opuchol...aj som suslala...ale ked som si dala tabletku....tak to bolo v pohode...o 3 dni som jedla uz v pohode...uz ho mam 13 dni....spociatku som si musela zvyknut....ved som mala cinku v jazyku.....ked som rozpravala torcha to vadilo...lebo som nebola zvyknuta...teraz rozpravam v pohode...a uz mi to vobec neprekaza...niekedy si ho vyvarim v octovej vode aby sa mi netvoril..na nom vodny kamen.....ale nikdy si hop nedavajte dole ...lebo rychlo dierka zarastie.....hlavne nie na noc.....somsaka ze si ho mozete dat dole ked si cinku varute...sak si nebudete varit aj jazyk...haha....teraz sa s nim uz hrajem....taka zabava....DOPORUCUJEM kazdeeemu...kto ma prachy... odvahu....a dobrych rodicov..alebo surodencov....s pozdravom...silvia..keby ste nieco chceli vedet...ta mouj mail je slivka91@centrum.sk
a to by aj mna dost zaujiimalo ze za jak dlho sa to zrastie...
To iii: ja som si dala piercing do pupku. Prepichnutie stalo 250 sk a dala som si tam taku hviezdu, ktoru som po dvoch dnoch musela vymenit, takze spolu ma to vyslo nieco cez tisicku. zalezi od druhu sperku...
Ja viem o pearcingoch, ze v zime vam mozu tie odhalene primrznut k tvari, najrizikovejsi je nos.
ahojte chcem si dat piercing do nosa a xcem sa opytat ze ci to moc boli a ci sa to casto zapaluje.dik:))