Hygiena a piercing/rizika piercingov

em

Ahojte,ja mam piercing uz pomaly rok a pol v oboci...Mozem vas uistit,ze to vobec nebolelo.Kamaratky mi hovorili,ze ma to bude,ale ked som tam prisla,cakalo ma velmi prijemne prekvapenie.Skoro nic som necitila,pretoze mi chytila obocie horucimi kliestikmi,ktore mali dierku v strede a tam mi zapichla nausnicu...takze som vobec nic necitila..a je to uplne bezproblemove,pretoze to staci cistit len dvakrat za den prvych par tyzdnov..Mne osobne to vobec nehnisalo ani nebolelo.Ale strach bol vacsi ako bolest:Doplati sa to za tych 7 stoviek

zuzula

caute vsetci...mam piercing v jazyku....cela bi som si cez internet kupit nejaky...vlastne objednat....mozte mi dat nejaku stranku???kde to najdem???dakujem velmo pekne....

siiilvia

ja som nemala problem pri vyberani ale pri tom dat si to naspat....ale tak dala...som...aj ked to trvalo....chvilku......hlavne je si tu cinku dobre zakrutit

siiilvia

NO ...ja si ho vyberam normalne...ale musis ho mat zahojeny co asi mas....tak normalne umy si rku poutieraj...do sucha....a skus....mne sa minule stalo ze ked som jedla v skole odkrutila sa mi hornagulicka pretoze som si ju slabo...zakrutila...hmmmm....ked mas piercing z chirurgickej ocele..tak si daj umely piercing...ten ti neposkodi zubnu sklovinu.....ja si idem tiez dat.....v anglicku je super vyber.....piercingov....takze ak tam niekoho mas....ja si idem dat pavuka.....alebo nieco exoticke....s pozdravom silviaaa...

Petqo

Joj ako si vyberate piercing z jazyka?? Ja som si ho dnes chcel vyvarit, som si vsetko nachystal, ruky som si vydezinfikoval aj usta a som sa ho snazil odsrubovat ale neslo to

vlocka

/////////////////////////////////////////Chcela by som vediet nieco o piercingu v nose. Aku dlhu dobu musim mat piercing v nose, nez si ho budem moct aj vyberat. Ake su rizika, co sa mi moze stat a kde mate dobre skusenosti s robenim piercingu v Ba. Dakujem velmi pekne!//////////////////////////////////////////

noruska

XCELA BY SOM SI DAT PEARCING DO BRADY A HLADAM NEKOHO KTO NEVIE O NEJAKOM DOBROM DOKTOROVY,ALEBO PROSTE NIEKOM. NEVIETE KDE ZOZENIEM NEJAKY COOL ´PEARCING?
DAKUJEM

vlocka

Caute! Chcela by som vediet nieco o piercingu v nose. Aku dlhu dobu musim mat piercing v nose, nez si ho budem moct aj vyberat. Ake su rizika, co sa mi moze stat a kde mate dobre skusenosti s robenim piercingu v Ba. Dakujem!!