Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
siiilvia: a nemas problem dat ho potom spat??? lebo ja som si hos kusal trochu zasrubovat a nejak mi to neslo...
ked mas piecing v jazyku tak ti to moze zarast aj cez jednu noc lebo v ustach mas sliny ktore prudukuju nejake fojive ucinky......aj mna sa zacalk robit na dolnej gulicke vondy kamen....a ked ho uz mas dobre zahojeny tak si ho vyber a vyvar v octovej vode...normalne das ocot troska vody.....no a das tam cinku....a vyvaris....potom si ju aj oplachni.....a nasad si to spat.....
to: Li, tak to sa mi zdá dosť zodpovedné, že aj na kontrolu si chodila, odkial si ak smiem vedieť? teda kde si si to dala robiť? ja som z NR, a čo viem, tak robia piercing iba v PINK Studiu...ak si dal niekto urobiť piercing v tomto štúdiu, tak pls. napíšte...ja som si dala do ucha náušnice 2 práve tam, no bolo to už dávno...A zdalo sa mi to tam celko v poho...Len sa chcem uistiť, že to bude hygienicky urobené a tak...
to: iii : tak sadla som si do kresla, ujo vzal klieste, ihlu a prepichol...a tak prelepil.potom som tam 3 dni-kazdy druhy den-chodila- na kontrolu. dal mi na to flavin, lebo neobsahuje alkohol a odporucil mi, aby som si nechala predpisat mast Bactroban u lekarky. na jednej stranke som citala, ze sa to nesmie mastit, ani prelepovat. Ale mne to pomohlo.
mna moj piercing pupku stal aj s titanovym bananikom 1200 sk
ja som si dala spravit pierc do pupka v septembri, cize po lete. hoji sa to dlho, to je pravda,ja ked som si ho vybrala po osmich mesiacoch, na druhy den mi aj zarastla dierka, je este moznost, ze telo piercing neprijme anie nie s ato zahojit, preto aj odporucam pouzit pierc z titanu,je ovela drahsi ale oplati sa investovat kvoli zdraviu, mam kamaratky, ktore si dali len obyc pierc zo striebra a dlho im to hnisalo. ja som mala z titanu a ziaden problem. mna konkretne samotny prepich absolutne nebolel, nic som necitila, po prepichu mi ho piercerka hned natrela mastickou a prelepila, kazala mi sa osprchovat az na druhy den. nemalo by sa cvicit tyzden dva a robit namahave pohyby..na brucho. umyvat by sa mal antialergickym mydlom, ja som si ho osetrovala morskou solou, som si ju zarabala do vody a preplachovala percing, pozor, piercing nevyberat z pupka, skor nez za polroka. ja odporucam aj rok.musi sa to dobre zahojit. piercingom nikdy nehybat nasucho, lebo sposobi krvacanie trznych raniek vo vnutri, tam sa najprv musi vytvorit kanalik, bude vam vytekat odtial taka zlta tekutinka, to sa hoji,a pri umyvani percingom v sprche pomalicky pohybujte hore dole v ranke, samozrejme az ked je navlhceni, nie na sucho. tak vela zdaru s percom, a do bazenov sa po prepichu tusim neodporuca mesiac chodit.
Prosím Vás, kto máte piercing v pupku, ako dlho ste nenavštevovali bazény atď. Ak by som si teraz dala piercing, v lete by som mohla na kupko chodiť. Keď sa to tak veeelmi dlho hojí? Že aj pol roka a viac.
ahojte.pomože mi niekto,lebo zajtra idem robiť piercing do pupku.chcela by som sa opýtat či to boli,a či sa to zapáli veľmi a či to potom niekoľko dní ešte bolí.prosim niekoho o odpoved.diki csauko
jo a mna prepichnutie stalo 400kc, ako tu citam, ze niekoho len 250 sk??!!inak, neodporucam ist dat na obchodnu prepichnut, do toho studia, co s aide tak hore schodmi, na starne ako je mc donald..lebo som tam bola kupovat aj pierc, ale ked som videla ako prepichuje..ani to neprelepila, ani nenatrela mastickou..no nic...v prahe to bolo super...:)tak az ma niekto v plane si dat pierc, a bude v prahe,tak vrelo odporucam, pasaz jiriho grosmanna, vedla luxoru... studio rosemary.je tam strasne mila mlada pani, co to robi uplne perfektne a bezbolestne:)