Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
petqo pocuvaj urobia mi ho no ho uz aj mam vies v poprade sa davsetko,vies
noo lollinka a aj vsetci ostatny.. ja som si dala robit piercing v BA na zupnom, v centre (kamboo-tattoo) robi tam straasne mila zenska, prepixuje vazne super nic neboli.. odpovie ti na kazdu otazku, ale ked nemas 18 musis dojst s rodicmi.. takze a ix stranka, tam sa tiez dozvies odpovede na otazky www.kamboo-tattoo.sk
asi sa o to este raz pokusimm.. ale ajtak asi si dam cinku z bioplastu... na tej by sa asi nemal robit vodny kamen
ne skusal som ale som ho nevedev vysrubovat... ale som si ho trochu ocistil kefkou ze som si ho dal medzi zuby a som ho kus vydrhol s kefku.. ale kus to aj bolelo :(
tycinka hlavne si zisti ci ti ten piercing urobia ked mas len 13 rokov... lebo niekde az od 18
cawko baby mam 13 rokov a chcem strasne pirsing do nosa,a neviem ci to boli a ako dlho sa to hoji.prosim poradite mi?ak ano tak sa mi prosim ozvite na cislo 0902547107,pleas len SMS.a prosim este dnes lebo uz zajtra sa to ma stat.dikes uz vopred,prosim piste
zuzula skus www.pirsing.sk