Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

miki

nemam ziadny piercing a stale mi nadbiehajú babenky ktoré sú oplechované jak blackmennky z kmena Masajov take nemusim

wewerka

radka, odpadne? to je hlupost, ak ti niekto urobi piercing do obocia poriadne a tak ako sa ma, tak ti tam ten piercing zostane. samozrejme v pripade, ze si vyberies piercing ktory je umerny tvojmu obociu(ziadneho kona:))). v oboci je to podla mna najviac vhodne, nenici ti to tak telo ako napriklad do jazyka a pod.

radka2411

ľudia poraďte mi kde si mám dať piercing??? Chcela som do brady ale keďže sa tým ničí zubná sklovina nejak ma to odradilo...a v jazyku takisto...potom by som možno chcela do obočia ale som počula že keď sa koža mení tak že to po nejakom dlhšom čase odpadne (odrastie) dá sa to urobiť aj tak aby neodrástol??? do nosa si nechcem dať lebo mám pocit že mi to tam bude trochu vadiť a má to skoro každý :) čo myslíte o tom obočí?? :)

domiinii

ahoj katee ja som ti jen tolko cela povedat ze to dost vdedy boli ked je zmena pocasia inak sa to da a s tym nervom mas pravdu ale je to 1 s 10000pripadov:)....tak si v pohode daj:)avoj

luky

ahojte vsetci.chcem sa poradit o piercingu ktory je na magnet.poznate?kde vsade sa to moze pouzivat?co tak brada?ak ma niekto skusenost napiste ci je to mozne pouzivat aj na v brade diiik

chrtka

cawko, chcem si dat prepichnut ucho hore na chrupavke, mate to niekto? prosim napiste mi dake info o tom lebo na nete som o tom vela nenasla zatial

luccy

ahooj moze mi niekto poradit??idem si dat urobit piercing do nosa a chcem sa spytat ci to boli a ci sa to casto zapali.ludia z trencina kde ste si dali robit piercing??dakujem :))))))))mozte mi napisat aj na mail luccy753@azet.sk

kathy18

chcem si dat piercing pod spodnuperu. ale chcela by som vedet cimi hrozia nejake stomatologickeproblemy, alebo ci existujunejake specialne materialy , z kt., su vyrobene cinky...