Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
Ahoj.potrebovala by som poradit. Minuly tyzden som si dala piercing do jazyka. A akosi odvtedy suslem. Pri svojom povolani si to nemozem dovolit, tak som teda chcela vediet, ake s tym mate skusenosti, ci sa to upravi, ak ano, tak po akej dobe, alebo nema zmysel cakat a radsej to dat v zaujme spravnej vyslovnosti von
ja si sama prepichujem secko s sterilnou ihlou...okrem brucha to by som si fakt dala iba v piercingovom studiu ;)
piercing do jazyka. prepychnutie neboli,bolelo tak tri dni, ked mi opuchol jazyk a hrdlo. mam dvoch kamosov, ktorych to nebolelo vobec.jedla som polievky. nemalo by sa fajcit 3 tyzdne. :))))
čo robiť poradte - skoro tri roky mám v spodnej pere piercing asi pred mesiacon mi začali občas okolo vytekať sliny citim sa potom taká špinava
brunuska , wewerka:
ja som o tom čítala na nete a všetci čo majú v obočí hovoria že si to musia po nejakom čase vybrať lebo to odrastá...čiže si asi predsa len dám do nosa alebo nikde :)
to radka: tak to neviem ale mozem sa ti opytat mojho brata, on je tater a venuje sa aj piercingu as o tom bude vediet viac.
umm
medzi nožičkami
odborne som myslela-zeby ten co robi piercing mal poznat akupunkturne bodiky aby sa netrafil rovno do neho. inak v oboci sa mi to skor paci u chlapov ako u zien. u zien je sexi skor v nosteku.
wewerka: no to je tak myslené nie že odpadne ale že jednoducho ako napr. keď máš v prste triesku z dreva a vrastie ti do mäsa tak po niekoľkých rokoch ako sa ti obnovuje a regeneruje koža a všetko tak ti tá trieska vypadne a počula som že tak je to aj s piercingom v obočí tak neviem potom....
brunuska: jasne že by som si chcela dať piercing urobiť odborne a oni snáď vedia ako na to a nemali by ma zmrzačiť nie?
inak ďakujem za rady veľmi pekne :)
radka2411 do obocia by som si nedavala- je tam vela akupunkturnych bodov-ktore si prepichnutim mozes poskodit. ked uz piercing-tak urcite dat urobit odborne.ja mam napr.5 v usiach-na jednom dve na druhom 3 od 15 a som spokojna,ale paci sa mi aj v nosteku.
do jazyka a brady by som si nedala.
je to pekne-ale zas v jednoduchosti je krasa.