Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

in-ge

noo ja som len chcela,že som sa minule doma nudila a prepichla som si ucho.. 1.x sama..už mám dierky..dokopy na 7..už ale tato posledna je na pravom uchu a tam bude tunel..ostatne su na lavom..časom bude v jazyku..a v brade..no a ešte čo by som povedala..tetovanie niako neriešim...to si treba dobre rozmysleť...jáj a ešte asi tolko,že mám dredy..toš tak

petka9999

Ja mam aj v nose aj v pupku. Neviem sice ake rizika mozu vzniknut, mne zatial nic vazne nie je. Samozrejme ze to mam mierne zapalene, ale nic extra ma neboli. Treba sa o to len starat a osetrovat, dezinfikovat aby sa to co najrychlejsie zahojilo. To vse

Petqo

To mas podla mna v pohode akoze niekde sa ta spytaju ze ci mas 18 niekde ne.. ale podla mna ti urobia aj ked bez pojdes... mna uz jak som sedel na tom stole a mal som jazyk v kliestach spytal ze ci mam 18 som povedal ze ne a on ze rodicia nepridu robit problemy ja ze ne a on ze OK....

miso

niekte som tu cital ze piercing do jazyka urobia len ak mam 18 alebo ked dojdem s rodicom???????? neurobili to niekomu aj bez rodica?

Petqo

misiakowica nebduem ta prehovarat, ale mne piercer hladal miesto 15 minut lebo vsade som mal zily a tepny... ked si prepicnes zilu tak to nieje nic strasne asi pol hodku ti bdue tiect krv.. inac krv chui hnusne... ale keby si si prepichla tepnu to by bolo dost zleee lebo v tepne je velky tlak a z nej strieka krv... a tam zastavik krvacanie ja tazke.. a ked si nahodov prepichnes nerv tak nezavidim... mozes "len" neciti chute alebo ti ocrnie jazyk... a este prepich dost boli... ale ked chces nech sa pacui.. ptom naspis ako si dopadla... joooj a vidis ennechavaj otvorenu dierku bez piercingu lebo potom úboli ekd si ho tam budes pchat... musis mat kanilu do ktorej ten pierc das...

panika

misiakowica
ty mas ale odvahu!!!!to ani tak nesuvisi s chutovymi poharikmi,ale je tam aj zila a i.Chces byt suslava?

domuska

prosim vas mam prepichnuty jazyk 2den a mam taky pocit ze ma bolia predne zuby troska co mam robit prosim poradte mi ci sa to aj vam stalo alebo co. poradte prosim vas. diky.

misiakowica

cem si sama prepichnut jazyk ak by ma chcel niekto ukecat nepodari sa mu to som tvrdohlava ale velmi by mi pomohlo, keby mi niekto poradil ako si to mam prepichnut , aby som si nezasiahla chutove pohariky??dikes

Petqo

UUf kludia, v nedelu som si skusil vybrat pierc, ale neodporucam :D Daval som si ho nas5 asi 40 minut a bol som z toho cely zaslineny :D

nikinka

ahojte prosim vas chcela by som si dat piercing do jazyka len sa bojim ze mi to velmi napuchne alebo sa mi nieco stane a budem suslat.boli to prepichovanie? kolko sa to asi hoji aku dobu? prosim vas poradte mi, ti ktori ho mate. dakujem vam.piste prosim vas na mail zlaticko76@azet.sk. diky moc prosim vas napiste mi som zufala