Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

luco007

cawte ja mam dva pearcingy jeden v oboci a
si myslim ze ohladom toho odpadnutia to je
uplna blbost lebo ja ho mam uz dost dlho a je v poriadku a k tim akupunkturnim bodom oni to musia ovladat inak by to nemohli robit,a druhy mam v brade a ak sa bojis o
sklovinu tak si daj tu vecicku z vnutra umelu lebo ja tak to mam a je to uplne v pohode :)))))

nikaaa

ahojte prosim vas chcela by som si dat piercing do jazyka len sa bojim ze mi to velmi napuchne alebo sa mi nieco stane a budem suslat. prosim vas poradte mi, ti ktori ho mate. dakujem vam

ZyxerkA

Čokoľvek sa chcete dozvedieť o piercingu, ochrane, hojení, a všetkom, čo sa týka piercingu ako takého, sa ma môžte opýtať na ICQ 228 139 046. rada mladým holkám- holky pozor, pretože piercing nie je len o kráse... a nejde o to či vás bolí prepich, pretože to je to najmenej.. ide o to, že piercing sa vie hojiť aj pol roka, a treba sa o to starať, pretože vám to z druhej stránky potom môže pekne znepríjemniť život... piercingu sa môže niekedy stať, že ho telo nepríjme, a vtedy sa nedá zahojiť a treba ho dať rýchlo von. najviac problémov budete mať, hlavne ak si dáte pier robiť nelicencovanej osobe.

micka7788

ahojte..mam teraz cerstvo prepichnuty jazyk a boli to je loz ak niekto povie,ze neboli,ale je to bolest ktora sa da zniest viac je to neprijemne ako bolestive a strach stale rastie co s tym bude dalej,ale ak prezijem tyzden :o) bude to fajn chlapik ktory mi to robil je spica v takychto veciach a ak mozem poradite..ak si to chcete dat dajte si nebojte sa prepichnutie boli,ale len chvilku nemate sa coho bat....a rizika su vzdy aj ked idete po chodniku,alebo leziete po storme..dufam,ze som moc nemudrovala :o) som rada ze to mam a aj priatel to ma takze davajte si to :o) papa...

luccy

ahooooooooj potrebovala by som poradit.idem si dat urobit piercing do nosa a neviem ci by som si to mala dat nastrelit alebo prepichnut ihlou.please poradte mi co je lepsie.dakujeeeeeeeem :))

ivo

Čaute dal som si pirsing do brady, nevie niekto ake to može mať nasledky?Myslim zdravotne, ak mi vie niekto niečo poradiť, tak ďakujem :)) ipkiz@azet.sk

julllka :d

WAAaa plss lidicky cem si dat pirs do obocia.....ale nefim no boli to wobec ataqe ze je to nebezpecne? plss poradte mi secko co o tom wieete :))) diiks :D