Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
Ludia neberte to tak tragicky..ja mam piercing nad hornou perou vsetko je v pohode, po prepichnuti to stipalo trosku a musela som si to castejsie umyvat slanou vodov a davat pozor aby sa mi pri jedeni nezachytilo(aj tak sa mi to podarilo vela krat)lebo potom to dost boli..Ked to uz nie je take cerstve tak v poho. Ja uz ani nevnimam ze nejaky piercing mam. A co sa tyka zubov..vsetci vravia ze to obija zuby..ja som si dala umelu tycku a vobec sa mi to pri rozpravani nedotyka zubov( mozno pri zivani heh)a ked si ho niekedy vyberiem tak viem ze tam bude nejaka mala stopa to tom ale to ani nebude vidno...a ked tha este tu je make-up ktory aj tak kazdy den pouzivam :))) majte saaa
hmmm pearcing sice leti a je velmi in, ale nikto tu nespomina nasledky..ja osm mala percing nad hornou perou necely rok, bolo to sice coolove, mala som len maly diamantik, ale tycka bola dost hruba a teraz takmer rok po vybrati tam mam stale stopu ktora mi nidky uplne nezmizne
jooj ale ked ja tak chcem moje 3 kamosky si prepichovali same jedna zo zicherkou a dve s normalnou nausnicou... a nic im nieje... ale ja si chcem prepichnut dolnu peru..a v studiu mi nedaju pretoze nemam 18
pery radsej odbornikovi, mozes si poskodit nejaky nerv, hlavne na hornej pere, a moze to mat vazne zdravotne nasledky. No a myslim ze samu ta to bude viac boliet,lebo to budes robit pomaly a neodborne, a odbornik vie kde pichnut, a urobi to rychlo ze ani nebudes vediet kedy. Neriskuj
cavtee lidickyy. tak ja si chcem prepychnut sama dolnu peru ale nevem ze s cim ci s nejakou specialnou ihlou.a ked ano kde sa da kupit??
a nerobite tu niekto pearcing zadarnmmicko??:):):):)
len do nostekaa.:)
cawtee. chcela by som si prepichnut dolnu peru. newiete poradit kde predawaju sterilnu ihlu? wopred thnx :))