Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

woosha

len chcem dodat jednu vec ... (uz som to kdesi hodila asi 2 krat) ... pomaly kazdy druhy prispievatel sa pyta, ci pierc boli ... sakra ludia ... !!! ano!!! pierc boli !!! a ak sa bojite blesti ... tak kaslite na pierc!!!

brgo

cawko pomozte mi chcem si dat piercing do spodnej pery do boku...boli to pomozte mi
piste RP na babenka1458@azet.sk diky moc

anky

Ja mám piercing, v obočí a v jazyku. Mám s nimi len dobré skúsenosti. V jazyku mám už druhý krát, lebo som si ho raz musela vybrať kôli operácii ruky a dierka mi zarástla. Mňa to ani pri jednom piercigu veľmi nebolelo. Bolo to v pohode. Pri nose to bolo super - nepuchne a ani mi nehnisal. Obočia bolo tiež v pohode- taký malilinký opuch som len mala. A pri jazyku - bol opuchnutý asi 4 dni a nedalo sa poriadne jesť. Ale je to super... Odporúčam

mimka

ajojte chcem sa opytat ...boli ked si dam prepichnut brusko??a ako sa to robi??pistolou alebo ihlou??odpovede si prosim na drobcek7843 alebo drobcek7843@azet.sk...som tu prvy krat a neviem si sa este dostanem niekedy na tuto stranku tak rp ale mail dakujem:)

lukas galis...:))

cawte vsetci...dnes som si dal piercing do obocia....bolo to celkom ok ked mi to tam davala...trvalo to vsetko asi 5min....a ani to moc nebolelo..len take dlksie ustipnutie...ale pohoda...len som prisiel domov a pre fotrovcov to bolo prekvapko lebo som im o tom nic nepovedal hehe asi sa na mna nehnevali...no a co....sak mam 16...ale pohoda, len teraz mi to nejako divne napuchlo..no dufam ze to hnet zmizne lebo vyzeram ako kkt...s prepacenim...a musim si to stale cistit...ale som tad ze to mam...hehe...tak cawte..a keby ste daco ccheli tak piste na blister33@azet.sk

adjuska

caute vsetci.no dnes som si dala piercing do jazyka aj ja.neviem co ma to pochytilo,ale ked ma nebolelo tak velmi tetovanie tak som si povedala ze toto predsa nebude horsie.noo takze bolelo to trosku, mi to umrtvili takym sprejom (inak hnusna chut toho spreja) a aj som v poho mohla rozpravat.lenze teraz vecer mam dost jazyk napuchnuty,a boli to s prepacenim jak svina.som papala detsku vyzivu a asi aj najblizsi tyzden budem len na vyzive.ale dolezite je po kazdom jedle si jazyk dezifinkovat.ja si vyplachujem usta ustnou vodou.no a aj suslem.len kedze som dost ukecana baba,tak doma vela nerozpravam,bo nechcem aby mi na to prisli:o)).o 10 dni si mam ist vymenit cinku ci co to, a stalo ma to 1000Sk.moj frajer sa nemoze dockat kedy ho skusi pri bozkavani so mnou,ale ja mam z toho trosku strach bo to teraz fakt boli.ale nelutujem toho.a aj keby ved si piercing mozem z jazyka vytiahnut a to je no problem.takze vsetci co piercing chcete,tak sa drzte!!!!!!!!!!!!!!!a nebojte sa,neni to take strasne ako mozno niekto vravi.len ta bolest zavisi od toho aky je clovek,takze je to dost individualne.majte sa a drzim paste fakt je to super,aspon sa mam s cim hrat hehe

yukiki

Co tu mate vsetci furt s tou bolestou...si uvedomte, ze je to ihla cez kozu prip chrupavku alebo sval, tak urcite to bude citit...ale bolest je relativny pojem a ak sa jej bojite tak sa na piercing vykaslite....ak ho naozaj cete, lebo piercingy lubite a nie len preto, aby ste boli cool, tak trocha bolesti vam vadit nebude...Hawk

valeriettka

sewaste mne sa brutalne lubi pirsing ale mama mi nechce dowolit ze wraj to je skareda ta ja neviem ja chcem pod peru ma tu niekto?boli to welmi ci sa to da vydrzat hm.dik za odp valinka sk8erka