Hygiena a piercing/rizika piercingov

monoquee

cawte piercery!! :DD xcem sa spytať, pier v jazyku! tie cinky su cele z bioplastu, alebo len ta gulicka???diks papa

malinkata5

chcem si dat piersing pod dolnu peru a trosku do lava neviem kolko to stoji a bojim sa ze mi to zacne hnisat alebo dostanem infekciu neviem ci si to mam dat alebo nie poradte mi prosim=)

pikulica

CAFTE...cem si piercing do obocia..ma to nejake velke riziko,ze mi to moze prepichnut nejaky nerv abo co?? pls poradte mi..diky:)

tomli@jay

Uz mam dva dni piercing v jazyku....je to total husta eroticka vecicka no len este ju nemozem vyuzivat kym sa to zahoji a odpuchne hehe ale to zvladnem ved je to iba dierka v jazyku....a prepichnutie som ani nevnimal heheh mozno kvoli tomu ze som mal 6 slivovic v sebe hehe

Nikpia

SK8 IS GR8: JEDNOZNACNE V JAZYKU. Vychutnavam si kazdy pohyb jazyka s piercingom mojho priatela, a to nie len pri bozkavani :)

lindusiiiik

jaaa si cem dat HROOOZNE..piercing do jazykaa..ale bojim sa ze budme mat problwemi..s nim..v jazyku..ako vidimm thak niektori hoviria ze to neboli a nic proste nebudem ani citi ze ho mam v jazyku.ale niektri zase hovoria opak..nevime k comu sa mam proklonit..thak pls..niekto kto ma piercing..alebo e piercingi robi..nech mi napise...alebo kto uz ho ma dost dlhho..alebo teraz..niekedy si spravill..proste cme najpr zistit secko o piercingoch...az potm si ho dat.thak lpls..kto ma pokec moj nick je adnil3 kto ma icq moje icq je 457834583 a ak cete napsian na email moj email. je lindusik2@orangemail.sk plsiiim piste miii:P

monikushqa

Ahoj ludia,straasne pekne by som vas chcela poprosim ci mi mozte dat nejake info o piercingu v jazyku aaa pupiku,prosiim,ci to boli kolko sa to hoji a tak aaaa de je nejake good studio v blave...voped diky

Nikpia

ja tieeez....uz mesiac...zo zaciatku perfektos...teraz trochu boli..ale to preto ze pracujem v prasnom prostredi...taaa cistim cistim cistim.....nevie niekto aky je dobry dezinfekcny prostriedok na pupcok?ale taky co kupim tu v anglicku..ak ma niekto skusenost.dik