Hygiena a piercing/rizika piercingov

sasena

ahojte seci chcela by som si dat piercign do obocia chcela by osm vediet t yktory maju piercing v oboci ci ich to bolelo alelbo maly stim aj nejake problemy a ze ci si to mozem sama specialne s timi vecmi co treba ze ci sa mi nic nestane bo kamos ked bol opity si to sam a nic sa mu nestalo a ma to super prosim piste rp

...

cawteeeeeeee.....ja mam piers v jazyku asi 4 mesiace a doporucam je to perfektne nemala som ziadne vacsie problemi ani s hojenim....no avsak u kazdeho sa to hoji inak takze si myslim ze je dost zbytocne hovorit o tom ako sa mi to hojilo ale co mozem povedat tak to skoro vobec nebolelo len ako injekcia bolo to uplne v pohodke 2 dni som si odsuslala a potom poho...teraz by som to von uz nedala je to super fakt

ingruscha5

awoojthe liidzi:DD potrebujem poradith,,cem shi dath piercing do nosa,,a cho mysliithe je lepsie shi tho datbh nastrelith al. prepichnuuth?? ja sha prepichnutiaa mooc bojiiim:P taak nevem,hm,,a ako teraz mi nejde o penaazhe zhe cho je drahsie a cho lacnejsie,,aale o tho zhe cho menej bolii a zhe ako sha tho pothom zahojii,,,napisste mi na nick na keci INGRUSCHA5 diiky :)))

alenka

cawte vsetci..no ja mam piercing v nose...lepsie powedane mala som dovcera :D......lebo vcera som si ho davala a ta tetka v studiu mi kazala si dat pierc v moci dolu ta som si ho dala a pol cm dierky mi zarastlo vrrrr........ale tak uz prepichujem sama :D:D