Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
tym ze sa s piercom v ustach hras tak to tukas o sklovinu, to ju poskodzuje. bioplast nahradza kovovu gulicku, je bezpecny a nenici zuby....ja sice este na jazyku nemam ale laka ma to...zatial sa mi hoji pupok...mam v nom pierc 3tyzdne...trochu boli, ale inak sa ma dobre..hehe...aaa inak...nezazila som nic lepsie ako sa bozkavat s chalanom co ma pierc na jazyku...aaaaa ked s nim robi take tie veci...no seeven heaven...vela zdaru
cawte ...ja som si nos prepichla sama...nehnisalo mi to ani som to nemala napuchnute...uz ho mam pol roka a je to uplne v pohode...teraz sa chystam na jazyk ...ale pocula som ze by som mohla mat potom problemy so zubnou sklovinou....taq ma to trochu odradilo...a o tom bioplaste nic newiem ... je to lepsie???
no ahoj monique!ja mam v usku piercing,na usnej chrupavke.Aj ked by sa tento druh mal dat uz prepichnut v studiu,ja som si to dala nastrelit v zlatnictve.Som vemi spokojná,este to trosku boli,dlhsie sa to hoji,ale nemam ziadne ine hrozne problemy.Mam to dnes presnee tri tyzdne a som mocc rada.A teraz uz sa chystam na piercing do pupku.:)tak drzim palce,neboj sa,pierci do ucha su najbezpecnejsie,a naj sa hoja:)
ludia vykaslite sa na rodicov,,,ja som si dala urobit 2 piercingy a vobec o tom nevedeli....az ked sme sli na dovolenku... tak sa dozvedeli o pupku.a zobrali to v pohodke...a o jazyku som im povedala hned potom...a ix reakcia bola normalna...nikdy mi to nexceli dovolit...a ted je to uz v poho...takze sa toho nebojte...ale baxa..piercing je droga..ratajte s tym...ja mam 2 a nestacia mi uz xcem a idem si dat aj 3....papiky...