Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
Pre vsetkych ktori sa boja piercingu!Mne ho robili v Indii pred 5 dnami a ked som to ja prezila, co sa bojim ihiel, tak potom to prezije kazdy!Najma ked citam v akom sterilnom prostredi to robia na Slovensku. Tu v Indii to malo asi taky priebeh, ze chlapik zobral nausnicu /neviem z akeho je materialu/, najprv ju kombinackami narovnal, na pilniku zabrusil spic a potom zavolal ineho chlapika, ktory ma skusenosti s prepichovanim.V tom strese ani neviem, ci mal vobec ciste ruky...chytil nausnicu, namocil do dezinfekcnej vodicky a prepichol mi nou nos!! Bolo to celkom v pohode, az na to, ze mi prislo mdlo...tak som si skusila lahnut, ale nebolo velmi kde, tak som tam len tak visela cez 2 stolicky a oni cela rodina pozerali a nevedeli co robit. Ked mi uz bolo lepsie, chlapik este dokoncil dielo a to tak,ze kombinackami zakrutil nausnicu priamo v nose.Bala som sa infekcie, tak som si kupila antiseptikum a potierala si cely vecer nos.Samozrejme na navode bolo, ze sa musi riedit s vodou, co som neurobila a spalila som si kozu na nose.Mala som to na druhy den napuchnute a koza po antiseptiku dost palila, ale po 1 dni to preslo. Zatial je vsetko ok a vobec to nenatieram ziadnymi specialnymi vodickami ani mastami...
ahojte...ja mam piecing v nosteku a bolo to w pohode.KAmaratkam tho hnisalo,thaq si tho wybrali,durku tham wobec nemaju ,ale mne tho nehnisalo wobec,no zo zaciatku to bolo dost blbe pri nadche:)ale je tho pekne,ked je tham len taqa mala gulicka:)...A inaaac ,ak cete si kuknut ako sa robi piersing kdekolwek na tele staci ist na stranku www.photobucket.com a dat si widea a napiste piercing....zaujimawe ozaj,mozno was tho aj odradi:)
a eeeete som nenapisala ze som platila dokopy s titanovou nausnickou s droma kamienkami, prepichnutim, aj dezinfekcou vodickou - 1350 sk.. ci sa oplatilo mozem posudit len po docasnom zahojeni:D ale som spokojna!!
nepripomenula som, ze mam len 14 a bola som tam s maminou, nic som nemusela podpisovat.. nedavno som sa bola informovat v inom salone, kde sa mi to obec nepacilo, a nevyzeralo to bohvieako.. v tomto sme nemuseli nic podpisovat, a bola to naozaj profesionalna praca! na tom naozaj zalezi.. papa
no awojtee tak konecne som sa odhodlala a vcera som bola na pierce v pupceku.. sialene som sa bala uz dva dni vopred.. normalne som mala psychicku traumu, bolelo ma brucho:D ale totalne som sa tesila.. prisla som do studia.. tam ma cakala prijemna atmosfera a paradny piercer:D ak wam mozem doporucit a ste z okolia martina a planujete piercing, tak v meste v pasazi salon Tatto a piercing.. je tam taka cedula..
no prisla som tam, a wypytovala som sa priblble otazky typu ci to strasne boji a tak:D ale len zo srandy.. piercer ma ubezpecil ze strasne, ako ked mi odrezu prst..tak dakujem:) ale potom to odvolal, porozpraval mi okolo toho drobnosti atd..ked si to tam konecne pripravil, zavolal ma k sebe, vycistil mi to..potom som si konecne mohla lahnut:D rozosmieval ma a oblboval co prave robi tak som vobec nevedela ze uz to je ked to uz bolo:Dbola som uzastne prekvapena a naozaj, bolelo ma to menej ako prestrelenie nausnic(mam ich zopar viac..) takze sa toho nebojte a vyberte si hlavne salon a sympatickeho cloveka co vam to bude robit.. a je dobre zavret oci a nechtami stiskat sedacku ked boli ale ja som ani nemusela a taaaak som sa bala:D ale radost z vysledku bola neopisatelna.. teraz to mam uz druhy den, dnes vecer zacinam zo starostlivostou precitanou z letaku, co mi tam piercer dal. inak absolutne nevhodne su vsetky liehoviny a ,oblubeny, framikouin.. nemam s tym zatial(klop klop)nic, ani cervene, ani napuchnute..tak mi drzte palce ja sa ete ozvem neskor ako sa to vyvyja..a keby niekto chcel napiste mi.. 227-035-963 pa
prosim napiste mi na mail o piercingu v brade...kazdu malickost by som cela vediet mail je : smilewewka2@azet.sk
ahoje ja by som sa chcela spytat na piercing v brade.. co sa deje od toho ako si sadnes do studia... prosim napiste...
Tak zacnem.mam niekolko nausiek v uchu to bolo bez problemov a zistila som pri usoch ze mam alergiu na chirurgicku ocel.neskor som si dala piercing do nosa ten nerobil ziadny problem,potom som si dala do pupka a hojilo sa mi to asi polroka.nedavno som si dala do jazyka a hned v prvy den som aj jedla hocico a vobec si to nikto nevsimol ani v bizkom okoli kym som ho na to neupozornila.usta som si vyplachovala odvarom z kamiliek odporucila mi ho doktorka na infekcnom a po nom sa to uzastne hojilo, mala som to opuchnute len den.No a teraz mam dalsi piercingovy osial a planujem si dat pierc do bradavky...ma s nim uz niekto skusenosti???a inak davam si len sperky z titanu,ten je uplne bezproblemovy aj pre alergikov!!!sice si priplatim ale neriskujem odmietnutie tela