Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

liliiii

ahojte=( chcem sa spýtať.. má niekto skúsenosti s hypertrofickou jazvou?? myslím tým že zo spodnej časti piercingu v brušku vytŕča také to dive maso..:( mám taký problém.. piercer mi napísal že by to mohlo byť to.. a odporúča to vybrať a nechať zahojiť..mali ste niekto taký problém a zahojilo sa vám to?? PROSíM PíSTE MI MAIL.... velmi dakujem=((( liliiiiiiii8@pokec.sk

katushqua

Awojky ake to je ked mate piercing aj ja by som si ho chcela dat ale mam s toho divny pocit poradi mi tu niekto ...cmuq

m.p.

aojte setci..chcem si dat piercing do nosa..akurat ze neviem ci je lepsie si to dat prestrelit alebo prepichnut..a chcela by som tam len taky maly kamienok..ale vraj mi najskor daju taky vecsi?? a ak by som s tym nahodou mala problemy a musela si to nechat zarast tak by som chcela vedet ze ci je to po zarasteni moc vidno...vopred dakujem za odpoved... :-)

beusenka

ahojte jak je to stym uchom ked si chcem dat do chrupavky ale hore takk na okraj do toho zhybu tak sa mi nic nemoze stat??

lilia88

ahojte vsetci co tu hovorite o piercingu v jazyku....ja mam len malu otazocku...bo si ho idem dat....kamoska mi vravela ze skodi na plomby...a ze jej koly tomu trhali zub!!!!!poradte ak s tym mate nejake skusenosti

mata

uuuf,chcem sa spytat na pierc na dolnej pere vpravo neviem chcem poradit tak ak mozte tak piste na g-latte rp alebo maily diky papappa:):):)

dioras

Takže ludia, už asi mesiac mam pierc v jazyku, vlastne ani neviem prečo sme tam s kamoškou šli, ale ona ho chcela, tak si vravim že si dam aj ja :DD ale som rada že ho mam, prepich neboli, potom to trošku napuchne ale w poho... no a čo si na to davať..uplne stači ked budete piť repikovy čaj a nič viac nejebte tam žiedne chemikalie ved všetkeho vela škodi...samy sa opytajte čo s tym...no a platila som iba 500,- a už sa uvedomte s tym či to boli,...!!! KED SI VSUGERUJEš žE TO BUDE BOLIEť TAK TA TO BUDE BOLIEť!!!!!!!! ale inak neboli nič...žiedny pierc, no a nezabudajte že je to droga!! :DD teraz chcem asi do obočia, ale to sa ešte uvidi hh :)) .... čo sa tyka piercu a zubov, ved si kupte potom menšiu činku s umelimi guličkami...taky je hrozne malinky a ani neviete že ho mate...hihi ...teraz je vela možnosti a pri jedle to nevadi vobec vlastne pri ničom... :)) no a ešte si možte kupiť vitaminy na zuby na posilnenie skloviny kto sa tak strašne boji... keby niečo kludne pište papa ....držim palečky :))

simonkaa

ahojtee....tak ja uvazujem o piercu v jazyku.....len mnohy hovoria ze clovek potom susle aa jedine si tym nici zuby...je to praffda ze suslete??...lebo toho sa najviac bojim,tu bolest a vsetko okolo zvladnem,dufam....a irobilli vam to na prvy kraat alebo viac krat ste museli ist??aalebo radsej nad preu hoore???ja nwm....co si myslite ze je lepsie???dik....aa rp na simonka305...:)))

sofi303

piste mi na pokec na nick sofi303.... ci piercing v nose boli,aka je to nausnicka do nosa? ma to rovne co sa to tm vopcha??:DDD