Ahojte. Ja sa chcem spytat na taku jednu vecicku - nemal by mi zamestnavatel davat obedy alebo aspon stravne listky? Viete, lebo ja tu robim od septembra ako mula a ten starec mi ani obedy nedava a to tu trcim hocikedy aj 11 hodin, pritom by som mala byt len 8, robim aj v sobotu alebo nedelu dakedy, mam nadcasov kopec a ziadne priplatky za to ani - vraj si mam brat volno. No, tak dakto daco napiste. A ak mam narok na tie obedy, dajte radu, ako mu to povedat - ked on je taky kreten..... Papusky
Kto ste, co ste, dajte radu daku
Netreba nic redukovat, len vy chlapiny /akoze karco a janosik/ by ste mali vediet, ze doma /akoze na tomto fore/ vas cakaju vase zenicky /akoze brunca a ja/ :)
no ked kazdy je na inom fore. mali by to volako zredukovat, takto je to komplikovane.
hej lebo skacem z temy do temy. netusis kam zdrhli "nasi" chlapy? karco a janosik?
Ja stale hladam teba - asi sa miname
hej ludia kam ste sa podeli si vas najdem !
Makovnikom si moze akurat tak kakac zapchat, ja chcem teply obed! Maso! Alebo nieco sladucke
dobru chut. povedz mu, ze ten makovnik bol fakt dobry a ze by si bola rada keby ti aj zajtra doniesol.
Obal je v kosi na samom vrchu /lebo je plny/ a kos je pri stole /to je ten taky na papiere/ takze tam krasne svieti.
tak si ho riadne vychutnaj a obal z neho mu nechaj na stole :-) ze si nemala obed a od hladu neumries
Ved uz ho zerem.