Ahojte. Ja sa chcem spytat na taku jednu vecicku - nemal by mi zamestnavatel davat obedy alebo aspon stravne listky? Viete, lebo ja tu robim od septembra ako mula a ten starec mi ani obedy nedava a to tu trcim hocikedy aj 11 hodin, pritom by som mala byt len 8, robim aj v sobotu alebo nedelu dakedy, mam nadcasov kopec a ziadne priplatky za to ani - vraj si mam brat volno. No, tak dakto daco napiste. A ak mam narok na tie obedy, dajte radu, ako mu to povedat - ked on je taky kreten..... Papusky
Kto ste, co ste, dajte radu daku
Cawess... mam taky problemos... na konci zaludu-tam de je hrubsi,, mam zrastenu asi pol cm kozu... co s tym? vadi to? mam 15...
no najprv by si musela napisat co ti je- nie len som chora-to je siroky pojem.tak skus nejake detaily.
Dakujem ti.
tak tak, mas na ne narok. tak drzim palce.
No kaslat uz na tie obedy, musim mu to oznamit konecne a bude uz pokoj.
akurat mam pred sebou tu zbierku zakonov z roku 2006.
jana2: tam velka zmena nebude, podstata bude isto zachovana. proste mas narok na zranicu a hotovo. myslim, ze sa tam hovori aj nieco o tom ze ak nie je stravovacie zariadenie v mieste vykonu prace tak, mas narok na nejaku prestavku, ale nie som si tym celkom isty
Ved ja mam zakonnikov prace ako nas...ratych od roku 1900 neviem kolko do dnesneho a na nete ziaden problemik najst aktualne znenie, ved cislo predpisu viem /robim u advokata totiz/
Sťahujeme kanceláriu,je tu ako po výbuchu,nič nemôžem nájsť,iba zák.práce z roku 2002 a tam je to § 152 odst.1,2,3,4