Ahojte. Ja sa chcem spytat na taku jednu vecicku - nemal by mi zamestnavatel davat obedy alebo aspon stravne listky? Viete, lebo ja tu robim od septembra ako mula a ten starec mi ani obedy nedava a to tu trcim hocikedy aj 11 hodin, pritom by som mala byt len 8, robim aj v sobotu alebo nedelu dakedy, mam nadcasov kopec a ziadne priplatky za to ani - vraj si mam brat volno. No, tak dakto daco napiste. A ak mam narok na tie obedy, dajte radu, ako mu to povedat - ked on je taky kreten..... Papusky
Kto ste, co ste, dajte radu daku
no ale to este vela vody pretecie kym vy take budete. a chlapi sa prirodzene pozeraju aj po inych. nehovorim ze slintaju. to len poniektori. a mna osobne pritahuju zeny v mojej vekovej kategorii, tak si myslim, ze ked budem volaky 50 - 60 rocni tak ma te mlade nebudu az tak zaujimat. no nehovorim, ze sa za nimi neobzriem, ale len odtial potial.
myslis, ze aj janosik tak pozeral? Co sa vtedy vlastne nosilo - kroje?
vsetci muzi pozeraju po peknych zenach, to je dane geneticky, s tym nic nenarobis
Ludia, ja uz normalne vidim rozmazane -som od osmej za pocitacom stale. Este dajte dake komplimentovske reci o zenach, chlapci, to vzdy potesi. Az na take uchylaciny, co sme s bruncou pisali.
presne tak aspon je na co pozerat a potom je ten zivot hned o nieco krajsi.
No ale urcite maju zeny - a aj ja s bruncou budeme dakedy take, ako su tie ich /viete ako, vek robi svoje/ a potom aj ti nasi budu takto slintat? To radsej mojmu ocka vypichnem - prsty mam dost dlhe.
jeeezis, akurat mi vola. A ze nepride -super, ale to sa hovori tezar pred konecnou? Som mohla byt s priatelom.
slintaju asi preto, ze doma take nemaju. a pravdepodobne ani nikdy mat nebudu.
zeny, dobre ze ste take pekne, aspon mame na co pozerat :)
No tak to mas tiez pravdu karco, ze keby tu bol fesak, tak aj ja by som cumela, ale zas slintat pri tom nemusia