Ahojte. Ja sa chcem spytat na taku jednu vecicku - nemal by mi zamestnavatel davat obedy alebo aspon stravne listky? Viete, lebo ja tu robim od septembra ako mula a ten starec mi ani obedy nedava a to tu trcim hocikedy aj 11 hodin, pritom by som mala byt len 8, robim aj v sobotu alebo nedelu dakedy, mam nadcasov kopec a ziadne priplatky za to ani - vraj si mam brat volno. No, tak dakto daco napiste. A ak mam narok na tie obedy, dajte radu, ako mu to povedat - ked on je taky kreten..... Papusky
Kto ste, co ste, dajte radu daku
Vazila by som si, keby to robil niekto, kto chcem, aby to robil a nie stary 52rocny uchylny sliziak.
hej deti ostaneme radsej tu ok? vitaj karco.takze teraz je tema pekne zenske zadky??? :-)
presne ako hovoris janosik, to je skor kompliment. a oni si to nevazia
sorry trosku som vypadla dosiel blbecek ze co robis cicuska.. normal ma naplo!
hej zadky mame pekne asd!mame to zas nehovor pravdu :-) len zas nie kazdy si moze chytit.ale tato tema sa zacina uberat divnym smerom.
uz mam normal tiky co si net stahujem stale dolu na listu
No je to akurat tak kompliment pre vase ruky :-)
tomu by si ani neuverila. my muzi to mame tazke, chceli by sme zeny chytat za zadok, a vy to povazujete za obtazovanie. a pritom je to skor kompliment
Rozkysnute zenske zadky su pekne? Zato muzi maju prdelky - jaj, ako ten moj, xixi. Ale potesil si ma s tym, ze vraj tazko sa odolava...
hej, novy paragraf zakonnika prace:
"podriadeny maju pravo na to, aby ich sef chytal za zadok"
je jasne, ze vam to vadi, ale ked vy mate tie zadky take pekne. to sa tazko odolava.
ejha janosik ty si sa nam rozbehol, resp.si sa nam dost slusne prisposobil :-) ale tak ak chces aby ta chytil za zadok tak mu to narovinu povedz vsak mas na to narok :-)))
no inak asd-to presne ako moj sef mi sme si dali net nacierno z jeho pc natahat vsetky kolegyne a furt sme tam :-) lebo net je len jeho aj jeho pc-len problem ze tam ma internet baiking,tak furt ziape co tam chceme-no asi uhrady nie!
No lebo ma respekt pred janosikom