Ahojte. Ja sa chcem spytat na taku jednu vecicku - nemal by mi zamestnavatel davat obedy alebo aspon stravne listky? Viete, lebo ja tu robim od septembra ako mula a ten starec mi ani obedy nedava a to tu trcim hocikedy aj 11 hodin, pritom by som mala byt len 8, robim aj v sobotu alebo nedelu dakedy, mam nadcasov kopec a ziadne priplatky za to ani - vraj si mam brat volno. No, tak dakto daco napiste. A ak mam narok na tie obedy, dajte radu, ako mu to povedat - ked on je taky kreten..... Papusky
Kto ste, co ste, dajte radu daku
Aha, teraz som v spravnej teme. Tak ako to je s tymi zadkami - vacsie ci mensie? A ked nema daka baba gulaty tvar zadku - to je zle???
Jasne, neboj sa, uz si davam pripomienku, nech nezabudnem - nie je to predsa len tak skoro
no jasne daj vedet, ale aj ostatnym nech aj oni vedia ci tato nova, nami vymyslena metoda funguje :)
Tak ja mu skusim rozkazat a dam ti za 31 rokov vediet, ci posluchol alebo nie, ok?
no ale ja si myslim, ze aj starsia zena moze byt pekna ked o seba dba, ale je prevda ze veku nerozkazes.
Aha, hej, pomilila som sa, v patdesiatke,xixi
jak v tridsiatke, to si este mlada. hadam v patdesiatke, nie :))))))
Alebo sa zabijem v tridsiatke a nebudem nidky stara :-)))))))))))
no a zatial ste mlade a pekne tak nad takymi vecami ako je staroba nerozmyslajte. na to je predsa este dost casu.
jasne, ze som aj vtedy pozeral, tie kroje sice trochu zakryvali zenske zadky, ale zas lahsie bolo zdvihnut suknu. nie ako teraz, zeny sa ktovie preco urazaju a kricia. :))