Kto ste, co ste, dajte radu daku

Príspevok v téme: Kto ste, co ste, dajte radu daku
asd

Ahojte. Ja sa chcem spytat na taku jednu vecicku - nemal by mi zamestnavatel davat obedy alebo aspon stravne listky? Viete, lebo ja tu robim od septembra ako mula a ten starec mi ani obedy nedava a to tu trcim hocikedy aj 11 hodin, pritom by som mala byt len 8, robim aj v sobotu alebo nedelu dakedy, mam nadcasov kopec a ziadne priplatky za to ani - vraj si mam brat volno. No, tak dakto daco napiste. A ak mam narok na tie obedy, dajte radu, ako mu to povedat - ked on je taky kreten..... Papusky

brunca

karco to je realita to sa nam peknym zenam bohuzial stava casto aj teraz na mna pokrikuju - cicuska styri kavicky! sa chod bodnut a urob si sam ja mam padla- to som povedala sefovi :-) normal sa mi nechce ani domov,si aspon mysli ze aka som sikovna a tazko pracujem-a ja tu keciam s vami, hadam aj zvysi plat :-)
karco dikes za kompliment

asd

Vyzera to tak, ze uz aj toto forum vymrelo. Ved este daco napiste, nech sa tu do 4tej nenudim - nech mam aspon tych 8 hodin

brunca

jaj asd to poznam ja som uz mala tolko pracovnych ponuk :-) tak tak janosik ziadna celulitida hlavne chytat,tlapkat.... ale zas dobre uhybaj. papa ja uz idem domov nebudem tomu blbeckovi robit nadcasy asd-padaj domov!!! :-) jasne?!

karco

fuuuh, ze pod sa milovat. tak uz je moc.
brunca: a co ked po tebe pozeraju, aj ja by som sa pozeral po peknej. to mas ako s tymi zadkami. toto je v podstate tiez kompliment

janosik

asd, nehnevaj sa, ale prislo mi smiesne, ako nam radis, co si mame vsimat cez saty na vasich zadkoch.
ty si zena, takze sa v tom nevyznas, daj radsej na radu odbornikov.

asd

No to aj my mame takych klientov, co pridu a slintaju, cloveku je az do grcu. A ked zacal raz jeden typek ze /staremu to hovoril/: Ocenujem vas vkus pan doktor do nevyslovnych vysok... a ze aka krasna a ci aj jemu nepojdem robit sekretarku. Debil. Raz ma za nim stary poslal s papiermi - on v robote ozraty a mi vravi ze: Pod sa milovat. Som mala dost

brunca

:-))) ty si hrozna asd chystala som sa domov len blbecek ma navsevu svojich kamosov-prasiatka ako on.super uz sa oblizuju a mrkaju na mna,no doma sa asi vydenzifikujem a vysucham drotenou kefou :-) hnus!