Ahojte. Ja sa chcem spytat na taku jednu vecicku - nemal by mi zamestnavatel davat obedy alebo aspon stravne listky? Viete, lebo ja tu robim od septembra ako mula a ten starec mi ani obedy nedava a to tu trcim hocikedy aj 11 hodin, pritom by som mala byt len 8, robim aj v sobotu alebo nedelu dakedy, mam nadcasov kopec a ziadne priplatky za to ani - vraj si mam brat volno. No, tak dakto daco napiste. A ak mam narok na tie obedy, dajte radu, ako mu to povedat - ked on je taky kreten..... Papusky
Kto ste, co ste, dajte radu daku
tak ako si sa rozhodla s tym tvojim sefom?
karco to je realita to sa nam peknym zenam bohuzial stava casto aj teraz na mna pokrikuju - cicuska styri kavicky! sa chod bodnut a urob si sam ja mam padla- to som povedala sefovi :-) normal sa mi nechce ani domov,si aspon mysli ze aka som sikovna a tazko pracujem-a ja tu keciam s vami, hadam aj zvysi plat :-)
karco dikes za kompliment
Vyzera to tak, ze uz aj toto forum vymrelo. Ved este daco napiste, nech sa tu do 4tej nenudim - nech mam aspon tych 8 hodin
jaj asd to poznam ja som uz mala tolko pracovnych ponuk :-) tak tak janosik ziadna celulitida hlavne chytat,tlapkat.... ale zas dobre uhybaj. papa ja uz idem domov nebudem tomu blbeckovi robit nadcasy asd-padaj domov!!! :-) jasne?!
fuuuh, ze pod sa milovat. tak uz je moc.
brunca: a co ked po tebe pozeraju, aj ja by som sa pozeral po peknej. to mas ako s tymi zadkami. toto je v podstate tiez kompliment
Ved ja som len rada, ze si tak nevsimate.
asd, nehnevaj sa, ale prislo mi smiesne, ako nam radis, co si mame vsimat cez saty na vasich zadkoch.
ty si zena, takze sa v tom nevyznas, daj radsej na radu odbornikov.
No to aj my mame takych klientov, co pridu a slintaju, cloveku je az do grcu. A ked zacal raz jeden typek ze /staremu to hovoril/: Ocenujem vas vkus pan doktor do nevyslovnych vysok... a ze aka krasna a ci aj jemu nepojdem robit sekretarku. Debil. Raz ma za nim stary poslal s papiermi - on v robote ozraty a mi vravi ze: Pod sa milovat. Som mala dost
:-))) ty si hrozna asd chystala som sa domov len blbecek ma navsevu svojich kamosov-prasiatka ako on.super uz sa oblizuju a mrkaju na mna,no doma sa asi vydenzifikujem a vysucham drotenou kefou :-) hnus!
Dobri sme. od obedov ku zadkom - aaa, ved aj obed tadial vyjde, nie?