tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
jasne ze ta zlomim,uz sa na teba pytal ci je lepsie, inak ma aj brata nechces? :-) dohodim ti!
a prosim-slecna psychologicka,jasne? stale este slecna! :-))) jaj ide mi.tak si uzi vecer s kamoskou,to pomaha najlepsie-priatelia!!! no jasne ze z toho budes mat uzitok ved to robim pre teba ty trdlo a nie pre seba. ale inak fuuu tazky pripad si, si mi dala riadne zabrat, este ze mam v sebe tolko energie tak ti ju posielam cez net aby ti bolo dobre,OK???
moja, tak sme rovnake, aj moje sny ukazuju moj postoj k zivotu. tiez utekam pred vela vecami, a pred vela pocitmi.dobre, pani psychologicka,tak sa aj na mne uckaj,a ja sa teskam,ze z toho budem mat uzitok,ak ma zlomis :)))
prajem vela hladkania,lebo to potrebujes aj ty, aj on,zlaty. pozdrav ho,ze od tvojej imaginarnej sestry.
pozeram ten dokument na STV2, lebo tu mam kamaratku s ppp.
no ja som taky odstrasujuci pripad asi ako ty giv-ja sa len snazim robit si zo zivota a seba srandu, naucila som sa smiat cez slzy ale ked mi je fakt tazko tak sa pytam co horsie sa mi moze este stat! no tak to si fakt mala stastie na takych magorov,by som mu dala peknu po papuli :-)ale to som nikdy nespravila aj ked som asi mala aspon v jednom pripade.som sa vzdy bala ze sa netrafim :-) jaj druhych sa tu radsej nepytaj lebo ma riadne zrusia aka som chudera, co sa tu na nieco hra.nemozem za to ze pisem pravdu a to co citim, jasne ze sa to vsetkym nepaci.ja nemam problem hovorit o com kolvek ani o svojich problemoch. nehambim sa za to co som prezila aj ked niekedy som robila fakt riadne blbosti-nicila sa najhorsim sposobom,ale som si hovorila ze ked na mne nikomu nezalezi tak preco by malo mne?niekedy sa fakt cudujem ako som prezila svoju pubertu.asi mam vazne stastie ze mam okolo seba ludi ktorym na mne zalezi,lebo inak neviem...no tie tvoje sny to este nepoznas moje ale to je nadlho.ja tiez vzdy v sne utekam ale to preto ze aj v zivote stale pred niecim utekam, inak pavuky v sne znamenaju stastie. tak sa ich tak neboj, aby ti ho priniesli.
no laska sa mi vazne dari,len aby som to nezakrikla.som sa zas dobre nasmiala je hrozne zlaty.:-) len skoda ze neni tu,furt by som ho hladkala :-))) a tesila sa ako male deculo.chcem si to uzit co najviac,ten pocit,mozno to nevynde ale verim v to. aj tebe verim tak ma nesklam jasnacka!!!
takze si dalsiu psychologicku nezrusila giv-vzdy som nou chcela byt len VS nevydala tak sa aspon vzdelavam doma a na takych pripadoch ako si ty:-) mna nezlomis!to skor ja teba!!!
brunca, aky si ty odstrasujuci pripad??? opytajme sa ostatnych,co tu pisu, oni povedia,kto je odstrasujuci pripad! ty si motivujuci!
a tie sny...tak ja som mavala po tych skusenostiach hrozne. niekolkokrat o tom,ze ma muzi v tych snoch chceli len zo sucitu,a ja som si ich v nich-tych snoch-vzdy nahodou vypocula,ako o tom hovorili druhym nieco v zmysle: chuďa giv,ved nech ma aspon chvilu radost,tak sa tvarim,ze ju mam rad.najhorsie,ze fakt som si to vypocula nahodou,spoza dveri, spoza rohu...natesena som za tym niekym isla,s buchajucim srdieckom,a zrazu taka bolava pravda!! otocila som sa,a ani nevies,ako somv kazdom sne utekala co najdalej! prec! a ten druhy vzdy za mnou,vraj som pocula zle,ze to nemyslel tak...ale nikdy ma nedobehol! a nakoniec som sa zobudila s tym najzufalejsim pocitom odvrhnutia a oklamania. a toto sa opakovalo tak casto,ze som sa uz bala spavat.
nastastie,aj tieto sny sa uz stratili,lebo dlhe roky nebol nik,kto ma mohol sklamat.
(raz som tak utekala,a aby ma uz nikdy nenasiel,tak som sa schovala do krabice plnej pavukov a sedela tam tak tichucko...az kym som sa od hrôzy nestrhla a nezobudila...a to trpim arachnofobiou :DDDD)
tak to ma byt, aby si sa usmievala,bola stastna,nie prevazne vazna a smutna princezna s muzom,ktory si mysli,ze je najdokonalejsi pod slnkom. :)))
:-) aj ja dievca ale dnes v noci mi bolo pekelne horuco-no telefonat pred spankom tak co sa divim:-)
inak tak sa to zacina,ja som mala hrozne dlho sny take strasne zvlastne ale hrozne silne,ze ma nejaky muz objime,trvalo to kratko no ten pocit!!!priserne silny az som mala strach no nikdy som mu nevidela tvar-bola zahmlena,len telo :-) dnes vidim uz aj tvar.ako pokracujes v citani? dari sa? hlavne s usmevom pozri sa na mna ja taky odstrasujuci priklad:-) musi sa to podarit jednoducho musi! to by v tom bol cert aby sa ti to nepodarilo,no nie? premozes ten hnusny zivot a samotu,dievca nakop tej samote poriadne prdel!!! :-) pracujem obcas sem nakuknem ako pokracujes.pise mi moja laska tak idem na to.vies co je najkrajsie ze sa s nim hrozne nasmejem a neustale.
brunca ani ani. obycajny sen o tom,ze sme boli niekde partia a dobre som sa s nim na niecom nasmiala a rozumeli sme si...asi v nazoroch.coze ja viem,o co v tom sne presne islo!
sny o sexe a laske...take uz som zabudla,ze vobec existuju!
:))))
k comu? k erotickym snom? :-) ci su to sny o laske? len snivaj to pomaha,je to dobre znamenie.tak sa pekne zacitaj urob si fajny relax pri knizke a pozitivne mysli!!!
....este nieco ma napadlo,som chora,ale tuto noc sa mi o nom prvykrat snivalo!! vidis,brunca,k comu si moj mozog vyprovokovala? :DDDDDD
pa
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a daj zas raz vediet ako mas?ok?
brunca ;)))
idem teda studovat,kym som sama doma. aspon sa lepsie sustredim. zatial veeelmi dakujem a pekny vecer zelam!
pá